banner460
banner128

Beylikdüzü'nde ikinci Sahaf Festivali

5. Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen Sahaf Festivali, Listeli Kitap Mezatı ile başladı. Sahaf Festivali’nin ilk gününde, Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda yapılan Listeli Kitap Mezatı’nda heyecan dolu anlar yaşayan kitapseverler, Türk Edebiyatı’nın sevilen yazarlarının ilk basım kitaplarına sahip olmanın mutluluğunu yaşadı. Kitap Mezatı’nın ardından, Ümit Nar moderatörlüğünde yapılan Sahaf Söyleşileri’nin ilk konukları Cüneyt Özdemir, Ozan Sağsöz ve Ceren Sungur oldu. Söyleşide konuklar ‘Yeni Medya, Eski Edebiyat’ hakkındaki görüşlerini kitapseverlerle paylaştı.

 

Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında düzenlenen 2. Beylikdüzü Sahaf Festivali, Listeli Kitap Mezatı ile kapılarını İstanbullu kitapseverlere açtı. Sahaf Festivali kapsamında, kitap mezatlarında, birbirinden değerli kitaplar okurla buluşurken Sahaf Söyleşileri’nde de edebiyat ve medya dünyasının ünlü isimleri kitapseverlerle buluşacak. ‘Çocuk Oyuncakları Sergisi, Lilliput Kitaplar Sergisi, Avrupa’dan ve Türkiye’den Örneklerle Kitap Ayraçları Sergisi’ gibi birbirinden güzel sergilerin de yer aldığı Sahaf Festivali’nde, hafta sonu da çocuklara özel Çocuk Mezatı etkinliği düzenlenecek. İstanbul, İzmir ve Ankara’dan 33 sahaf ve 3 plakçıyı bir araya getiren Beylikdüzü 2. Sahaf Festivali, 9 Eylül’e kadar, 12:00-23:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.