banner460
banner128

Yılmaz’dan İmamoğlu’na: Haddinizi bilin!

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle basın mensuplarıyla bir araya gelen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz,  bir soru üzerine; İBB Başkanı İmamoğlu’nun mütekabiliyet gereği MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin muhatabı olamayacağını belirterek “Sayın İmamoğlu’nun MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin, terörle irtibatlı kişilerin İBB’de işe alındığı iddialarının araştırılması gerektiğini ifade ettiğini söylüyor ve kendisine konu hakkındaki düşünceleri soruluyor. İmamoğlu da ‘MHP’nin Genel Başkanı benim muhatabım olamaz’ mealinde bir açıklama yapıyor. Mütekabiliyet gereği MHP’nin Sayın Genel Başkanı kendisinin zaten muhatabı değildir. ‘Hiçbir şey bilmezsen haddini bil’ diye bir söz vardır. Hak bilmek, hukuk bilmek güzel bir erdemdir. Ben hiç bir zaman hiç partinin liderini dilime almadım. Zannederim sonradan kendisi de bu açıklamasından dolayı üzüntü duymuştur “ dedi.

İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak İstanbul halkına hizmet etmek üzere seçildiğini ancak aklının başka yerlerde olduğunu ifade eden Yılmaz, bu nedenle de sürekli Cumhurbaşkanına, bakanlara yönelik açıklamalar yaptığını belirtti.

“Bu açıklamanın İBB ve Silivri Belediyesi arasındaki ilişkileri hizmet açısından olumsuz etkileyip etkileme ihtimalinin olup olmayacağının’ sorulması üzerine Yılmaz, ‘Sayın İmamoğlu İBB Başkanı seçilirken, 16 milyon İstanbullu’ya eşit şekilde davranacağım diyerek seçilmiştir. Silivri’den 60 milyon oy almıştır. Etkileyeceğini düşünmüyorum’ diye yanıtladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.