banner460
banner128

Silivri’de Berlin Duvarı yıkılacak

Silivri’nin iki yakasını adeta Berlin Duvarı gib i birbirinden ayıran D-100 karayolu’nun bu engellemesi, Viyadük Projesi ile ortadan kaldırılacak. Viyadük Projesi, bakanlık ve Silivri Belediyesi’nin ortak çalışmasıyla gerçekleştirilecek.  Projenin gerçekleşmesi ile birlikte Silivri’nin de iki yakası birleşmiş olacak.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Şubat Ayı Meclisi’nde gündem dışı olarak yaptığı konuşmada,  kısa süre önce Ankara’da yaptığı temaslar konusunda meclisi ve kamuoyunu bilgilendirdi.  Yılmaz, “Çevre Şehircilik İklimlendirme Bakanı Murat Kurum ve Genel  genel müdürleri ile  yoğun bir görüşme gerçekleştirdik.  Silivrinin bir çok poreblemi adına  bir çok çalışmayı yürütme konusunda prensip kararı aldık. Olgunlaştığında sizlerle paylaşacağız.
Silivri’nin nin iki yakası birleşecek mi diye bir gündem yıllardır tartışılıyor. Seçim vaadimizde, hükümet ve İBB imkanlarıyla yapmayı düşündüğümüz projelerimiz var demiştik.  D 100 Karayolunun, Silivri’yi Berlin Duvarı gibi ikiye bölmesinden  kurtulmak adına bir çalışma yürütüyoruz.”dedi. Erhan KIZILYAR 

Anahtar Kelimeler:
Volkan YılmazMurat Kurum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.