banner460
banner128

Silivri'de muhalefet bayramlaşmaya katılmadı

Silivri’de Kalepark’da belediye organizasyonu ile resmi bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Törene; Ak Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalcın, Belediye Başkan Yardımcıları; Emre Kılıç Sarısaltukoğlu ve Hasan Solak, belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.  Törene; CHP ve İYİ Parti'den herhangibir yöneticinin veya meclis üyesinin katılmaması dikkat çekti. 

Yılmaz: Sosyal belediyecilik yapıyoruz

Törende konuşan Silivri Belediye Başkanı Bayramın birleştirici niteliklerinden bahsederek, ‘Bayramlar milli birliğin beraberliğin hatırlandığı, hatırlatıldığı, kardeşliğin, barışmanın kucaklaşmanını sıkılı yumruklaşmanın bir fırsatı. Bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım. Muhasebe yapmamız lazım. Bölüşmenin paylaşmanın fırsatı. Bölüşürsek tok oluruz, bölüşmezsek yok oluruz.  Sosyal adaletin sağlanması gerekiyorur. Bizler sosyel belediyecilik yapıyoruz. Herkese, ihtiyacı olana el uzatmaya destek olmaya çalışıyoruz. Türkiye müslüman dünyasının umududur. Kabe’de Türk Bayrağını gören diğer müslüman ülke temsilcileri gidip ülkemizden beklentilerini dile getiriyorlar orada bulanan insanlarımıza. Türkiye’den hamilik, Türkiye’den abilik bekliyorlar. Başramlaşma törenimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ailenizle birlikte nice bayramlar temenni ediyorum.” dedi.

Kaynarca: Silivri’nin havası bambaşka

Bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca da ,Sadece ülkede değil,  Tüm insanlık adına, ümmet adına,güzel yarınlar adına, barış ve huzur dileyerek Silivrililerin ve vatandaşların bayramını kutladı.  Silivri’nin her geçen gün güzelleştiğini ve İstanbul’un incisi olarak tanımladığını belirten Kaynarca,  “Şehrimize katkı sunan herkese teşekkür ediyorum   Ankara’nın gri havasından çıkıp, İstanbul’a özellikle Silivri’ye gelince bambaşka bir havayla karşılaşıyoru. Sayın Belediye Başkanımız çok güzel işler yapıyor. Kendisine ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Dünyanın en güzel şeyi bir duanın içinde yer almaktır. Bayramlar dostluk, kardeşlik paylaşmak demektir. Bayramınız mübarek olsun “ dedi. 

Erhan KIZILYAR 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.