banner460
banner128

Silivri'de 54 kaçak yıkıldı

Silivri Belediyesi tarafından Büyükçavuşlu Mahallesinde hazine ve tarım arazisi üzerine kaçak olarak yapıldığı tespit edilen 54 adet yapının yıkım işlemi gerçekleştirildi.

Silivri Belediyesi tarafından yürütülen kaçak yapılarla mücadele çalışmaları kapsamında tarım arazileri ve hazine arazilerine yapıldığı tespit edilen yapıların yıkım işlemi devam ediyor. Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İBB Zabıta Ekipleri ve Silivri İlçe Jandarma Komutanlığının koordineli çalışmalar neticesinde Büyükçavuşlu Mahallesinde maliye ve tarım arazilerinin üzerine kaçak yapıldığı tespit edilen 54 adet yapının yıkım işlemi belediye ekipleri ve İlçe Jandarma Komutanlığı koordinasyonunda gerçekleştirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapı kayıt belgeleri iptal edilen kaçak yapılar, alınan güvenlik önlemleri altında yıkıldı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, kaçak yapı tespit çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini ifade ederek hazine ve tarım arazilerini korumaya, kaçak yapılarla mücadele etmeye büyük bir kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.