banner460
banner128

Silivri Balcıoğlu’nun yüzünü güldürdü

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katıldığı Silivri’deki halk buluşmasına vatandaşın yoğun ilgi göstermesi CHP Silivri Başkan Adayı Bora Balcıoğlu’nun da yüzünü güldürdü. Balcıoğlu kalabalıklara bakarak, ‘Bu iş olmuş olmuş!” dedi.

Silivri Sahili Atatürk Meydanı'nda gerçekleşen halk buluşması, binlerce Silivriliyi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yanında topladı. İmamoğlu, burada Balcıoğlu'na tam destek vererek, Silivri halkından Balcıoğlu'na oy vermesini istedi.

Balcıoğlu: Silivri Sizinle Daha da Güçleniyor

Balcıoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Sevgili Silivri halkı, hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bu coşku ve heyecan gösteriyor ki bu iş olmuş… İstanbul’un değerli kahramanı, Ekrem İmamoğlu’na hoş geldiniz demek istiyorum," diyerek İmamoğlu'na ve Silivri halkına teşekkürlerini sundu. Balcıoğlu'nun konuşması, meydandaki vatandaşlar tarafından büyük bir coşku ile karşılandı.

Balcıoğlu, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına vurgu yaparak, "Bugün burada, Cumhuriyetimizi ve CHP'yi daha ileriye taşımak için, sizlerle birlikte omuz omuza yürüyeceğiz," dedi. Atatürk’ün "Benim iki büyük eserim" dediği Cumhuriyet ve partisi için Silivri'de yeni bir başlangıç yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

"İstanbul’da İmamoğlu, Silivri’de Balcıoğlu"

Balcıoğlu, laiklik, demokrasi ve adalet ilkeleri ışığında, daha yaşanabilir bir Silivri için var gücüyle çalışacağını belirtti ve  "1 Nisandan sonra Silivri halkının iradesiyle yönetilecek," diyerek, halka dayalı yönetim anlayışının altını çizdi.

Balcıoğlu konuşmasında ayrıca İBB Başkanı İmamoğlu için de destek isteyerek "İstanbul’u meclis çoğunluğuyla kazanmak, Ekrem Başkanımız yeniden İBB Başkanı yapmak için," diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.