banner460
banner128

Sargın da  "Oyun büyük" dedi!

Esenler  Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun, bir Yunan Gazetesi haberi ve İmamoğlu'nun Trabzonlu olmasını hatırlatarak 'Oyun büyük' demesinden sonra, şimdi de Ak Parti Beylikdüzü ilçe Başkanı Dilaver Sargın, gezi olayları ile; Ekrem İmamoğlu ve CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu ilişkilendirerek, 'Oyun büyük' iddiasında bulundu. 

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Dilaver Sargın,  Ekrem İmamoğlu için akıllara durgunluk veren iddialarda bulundu.  İSKİ’nin, İSPARK’ın Güvenlik AŞ’yi HDP’nin istediğini öne süren Sargın, ‘Gezi benzeri olay olduğunda , İstanbul yakılıp yıkıldığında İSKİ’nin vanası kimin elinde. Ateşi ne ile söndüreceksiniz’ dedi.

Sargın, İSPARK ile binlerce PKK’lının sokaklara sahip olacağını Gvenlik A.Ş’de on bin silahlı personel bulunduğunu bunların yerini de militanların alabileceğini ima etti.

İşte AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Dilaver Sargın’ın bu akşam katıldığı iftar yemeğinde söylediği o sözler.

‘Bu seçim çok önemli bir seçim. Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığında birleşen; CHP’si, İyi Parti, Fetö’sü, PKK’sı Saadet’i,  Hepsi birlikte erdoğan a karşı savaş veriyorlar. İstanbul bir kaledir. İslamın kalesidir. İslamın kalesini düşürmek istiyorlar.  Sandığa giderken gezi olaylarını hatırlayın. İstanbul’daki gezi olaylaına en büyük desteği veren CHP’nin şu andaki İBB Başkan adayıdır. İl başkanlarının fonksiyonunu biliyorsunuz. O gün İstanbul’u yakıp yıkanlar bugün İstanbul’u yönetmeye talip oluyorlar. Arkadaşlar oyun büyük. Bu mesele Ekrem İmamoğlu meselesi değil.  Tabiri caizse Ekrem İmamoğlu kukladır. Asla ona İstanbul’u yönettirmeyecekler. Bakıyorsun HDP diyor ki, İBB iştiraklarından İSKİ’yi istiyoruz diyoruz. Güvenlik AŞ’yi, İSPARK’ı istiyoruz diyor. İSPARK’ı niçin istiyor ne kadar PKK Militanı var ise sokaklara. Bir gece yarılarında yüzlerce aracı havaya uçurabilirler. Güvenlik A.Ş’yi niye istiyor.Onbin tane silahlı güvenlik personeli var.  Yarın bir gün gün gezi benzeri olaylar olduğunda askerimiz polisimizle onları çatıştıracaklar. Arkadaşlar bunlar hayal mahsulu değil. Bunların hepsinin sözü verilmiş.  İstanbul’un yakılıp yıkıldığını düşünün. İSKİ’vanası onlarda. Ateşi ne ile söndüreceksiniz.  Söndüremeyeceksiniz. Ülkeyi kaosa sürüklemek istiyorlar.  Bu nedenle 23 Haziran seçimleri çok önemli bir seçim. “

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Burhan KARAL 5 yıl önce

Hazır yakınlarımdasın sen de Trabzonlulara bir laf et de gelip ananın hatırını sorayım

Avatar
TRABZONLU 4 yıl önce

senin ananın hatrını bi sorayım burhan anan güzel mi