banner460
banner128

pandemi stresine karşı  gölge oyunu

Mektebim Koleji Atakent Kampüsü, sanat etkinlikleri kapsamında Geleneksel Hacivat Karagöz Gölge Oyunu sahneledi. Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, Küçükçekmeceli miniklerle birlikte Hacivat Karagöz Gölge Oyunu’nu izledi.

Mektebim Okulları’nın Halkalı Kampüsü’nde düzenlediği etkinliğe Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Bahri Bellek ile birlikte katılan Özkılınç, pandemi nedeniyle bunalan öğrencilere moral verdi. Etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Özel Okullar Şube Müdürü Murat Gündüz, Mektebim Koleji Halkalı Kampüs Müdürü Miray Şengül de katıldı. Covid 19’ un çocuklar üzerindeki ruhsal etkilerine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinliğe katılan öğrenciler ise eğlenceli dakikalar geçirdi. Geniş pandemi tedbirleri ile gerçekleşen oyunda veliler de çocuklarına eşlik etti.

Tiyatro sanatçısı Hasan İlker Yıldırım' ın sahnelediği Hacivat Karagöz Gölge Oyunu' nda ise geleneksel Türk tiyatrosu ile tanışan öğrencilere bol bol kitap okumaları mesajı verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.