CHP Genel Başkanlığına seçilen Özgür Özel’e, İstanbul’daki CHP’li başkanlardan, ilçe örgütlerden ve partililerden tebrik yağdı. İşte onlardan bazıları:

Özgür Çelik: CHP İstanbul İl Başkanı

Türkiye’de yeni bir dönem başlıyor. Partimizin 38.Olağan Kurultayında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığına seçilen sayın Özgür Özel’i en içten duygularla tebrik ederim. Ayrıca ülkemize ve partimize büyük hizmetlerde bulunan, saygıdeğer Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’na emekleri için yürekten teşekkür ediyorum. Tarih bizi göreve çağırıyor. Ülkemizin her bir köşesine umudu yayacağız. CHP değişirse Türkiye değişir.

Dr. Hasan Akgün. Büyükçekmece Belediye Başkanı

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayı'nda Genel Başkanlık görevine seçilen Sayın Özgür Özel'i içtenlikle kutluyorum. 2010 yılından beri Genel Başkanlığımızı yürüten Sayın Kılıçdaroğlu'na tüm hizmet ve çalışmaları için teşekkür ediyorum. Seçim sonucu; partimize, ülkemize, milletimize, demokrasimize hayırlı uğurlu olsun. 

Mehmet Murat Çalık: Beylikdüzü Belediye Başkanı

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayımızda, 8. Genel Başkanımız olarak seçilen Sayın Özgür Özel’i yürekten tebrik ediyorum. 2010 yılımdan bu yana Genel Bakan olarak partimize ivme kazandıran Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu vermiş olduğu tüm emekler için teşekkürler ediyorum. Şimdi; hep birlikte partimizi yerelde ve genelde iktidar yapmak, memleketimizi aydınlık yarınlara taşımak ve umudu büyütmek için daha çok çalışma zamanı.

Kemal Çebi (Küçükçekmece Belediye Başkanı)Umut burada umut CHP’de!

Cumhuriyet Halk Partisi Ailemizin 38. Olağan Kurultayı, demokrasimizin belirliyeci özelliği ile tamamlandı. Özgür, bağımsız ve hür iradenin hakim olduğu, ikinci Yüzyılda Demokrası ve Birlik Kurultayı’nın kazanı Özgür Özel oldu. Tüm Partimize hayırlı olmasını diliyor, Genel Başkanımız Özgür Özel’e başarılar diliyorum.

Kemal Deniz Bozkurt: Esenyurt Belediye Başkanı

Partimizin 38. Olağan Kurultayı'nın ilk gününü, Türkiye'ye örnek olacak bir demokrasi şöleni ile tamamladık. Bugüne kadar hak, hukuk, adalet mücadelesi veren, görev süresi boyunca hiç bir tehdide boyun eğmeden Türkiye'nin aydınlık yarınları için mücadele eden Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.  

Yeni Genel Başkanımız Özgür Özel'i tebrik ediyor, başarılar diliyorum. 

Battal İlgezdi: Ataşehir Belediye Başkanı

Cumhuriyet Halk partimizin 38. Olagan Kurultayı’nda, partimizin Genel Başkanlığı görevine seçilen Sayın Özgür Özel’i tebrik ediyorum. Bugüne kadar verdiği mücadeleler ve partimize kattığı her şey için, değerli parti büyüğümüz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum. Kazananın kaybedenin olmadığı kurultayımızdan çıkan sonucun ülkemiz ve partimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Turan Hançerli: Avcılar Belediye Başkanı

 Cumhuriyetimizin ve partimizin 100. Yılında, 38. Olağan Kurultayı’mızda partimizin liderliğine seçilen Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i kutluyor, bu kıymetli görevde başarılardiliyorum. Birlik ve beraberlik içinde demokrasi ve adalettenh yana yürüyüşümüzü kararlıkla sürdüreceğiz. Hayırlı olsun.

Özcan Işıklar: Silivri eski Belediye Başkanı

Özgür Özel yeni Genel Başkan CHP  de de yeni bir süreç başlıyor.Ülkenin muhalefetten beklentisi yüksek. Kurultay Yükselen beklentiler ihtilaline dönüştü.Şimdi bu beklentileri karşılamak için çok çalışma zamanı.Hayırlı olsun CHP ye ve TÜRKİYE ye..

Doruk Bulut: CHP Milletvekili Adayı

“CHP değişirse, Türkiye değişir!” doiyerek çıktığımız yolda bugün bir adım daha attık. 38 Olağan Kurultayımızda Genel Bakanımız seçilen yol arkadaşım Sayın Özgür Özel’i kutluyorum.

Onursal Adıgüzel: CHP İstanbul eski Milletvekili

Partimizin 38. Olağan Kurultayı'nda Genel Başkanlığımıza seçilen Sayın Özgür Özel’i tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ülkemiz için verdiği demokrasi mücadelesi ve emekleri için teşekkür ediyorum.

Rıza Akpolat : Beşiktaş Belediye Başkanı

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Cumhuriyet Halk Partimizin 38. Olağan Kurultayında kazanan Genel Başkanımız Özgür Özel'i tebrik ediyorum. Ülkemiz ve partimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ş imdiye dek hem partimize hem de ülkemize sağlamış olduğu tüm katkılar ve emekler için 13 yıldır Genel Başkanımız olan Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum.

Şerdil Dara Odabaşı : Kadıköy Belediye Başkanı

Cumhuriyetimizle yaşıt partimizin 38. Olağan Genel Kurultayı'nda delegelerin çoğunluğunun oyuyla yeni Genel Başkanımız olarak seçilen Sayın Özgür Özel'i tebrik ediyor, yürekten başarılar diliyorum. Hak hukuk adalet yürüyüşünü başlatan, bilge duruşuyla yol gösterici olan Sayın Kılıçdaroğlu’na emekleri ve önderliği için teşekkür ederim. Hep birlikte yürüyecek çok yolumuz var. Partimiz her zaman demokratik, rekabetçi ve farklılıkların temsil edilebildiği yapısıyla yarınlara umutla bakacağımız geleceğin Türkiye’sini kuracak.

 Ali Kılıç: Maltepe Belediye Başkanı

38. Olağan Kurultayımızda CHP Genel Başkanı seçilen Özgür Özel’i kutluyor, başarılar diliyorum. Bugüne kadar başarıyla görevini yapan önceki Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’na hem partimize hem de ülkemize kattığı değerler, siyasi perspektif, adalet ve demokrasi mücadelesi için teşekkür ediyorum.

CHP Kongrelerinde her zaman demokrasi, birlik ve beraberlik kazanır. Kurultayımız partimize ve ülkemize hayırlı olsun.

Şükrü Genç: Sarıyer Belediye Başkanı

CHP'nin köklü geleneğinde kurultay her zaman ayrışmanın değil birleşmenin yeri olmuştur. Partimizin 38. Olağan Kurultayı'nda yapılan seçimde Genel Başkan seçilen Sayın Özgür Özel'i kutluyor, bu kıymetli görevde kendisine başarılar diliyorum. Halkın partisi CHP'ye hayırlı olsun.

Gökhan Yüksel: Kartal Belediye Başkanı

Partimizin 38. Olağan Kurultayı’nda Genel Başkanlığımıza seçilen Sayın Özgür Özel’i kutluyor, görevinde başarılar diliyorum. Sayın Kılıçdaroğlu’na ülkemizin geleceği için veridği onurlu mücadele ve emekleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel liderilğinde aydınlık günleri karşılamak için durmaksızın çalışmayı sürdüreceğiz. Ülkemize ve partimize hayırlı olsun.

Mülayim Demirtaş: CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı

Partimizin 38. Olağan kurultayı’nda Genel Başkanımız seçilen Sayın Özgür Özel’e görevinde baarılar diliyorum. Cumhuriyet halk Partisi’nde adalet ve demokrasi mücadelesinin sembolü olmuş Sayın Kılıçdaroğlu’na partimize verdiği emeklerden dolayın teşekkür ediyorum.

Mehmet S.Coban: Çatalca İlçe Başkanı 

Bugüne kadar partimize verdiği mücadele için Genel Başkanımız Sn.kılıçdaroğlu'’na teşekkür ediyor, 38. Kurultayımızda seçilen Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel'i  kutluyor, üstlendiği büyük ve onurlu görevinde başarılar diliyorum.

Canan Kaftancıoğlu (CHP eski İstanbul İl Başkanı)

Demokrasi rejimi sabırlı karıncaların mücadelesine benzetilir kimi zaman Karıncalar değişse de yol ve inanç değişmez, aynı kararlılıkla devam eder. Bugüne kadar verdiği emek, akıttığı her damla ter için Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyor, 38. Kurultayımızda seçilen Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’i kutluyor, bugünden itibaren üstlendiği büyük ve onurlu sorumlulukta sonsuz başarılar diliyorum.

Avcılar geleceğini birlikte kararlaştırıyor Avcılar geleceğini birlikte kararlaştırıyor

Hüseyin Remzi Gökbulak  (CHP Milletvekili Adayı)

CHP 38. Olağan Kurultayında Genel Başkanlığa Seçilen sayın Özgür Özel ve ekibini tebrik ediyorum. Demokrasi şölenini tüm dünyaya bir kez daha gösteren tüm partili arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.

Editör: Haber Merkezi