AK Parti Beylikdüzü İlçe Binası’na eşi Şehnaz Orakçı ile birlikte gelen Vehbi Orakçı ilçe başkanlığına başvuru evrakı nı teslim etti.

Balcıoğlu Spor Adası inşaatını inceledi Balcıoğlu Spor Adası inşaatını inceledi

2024 yılına girildiğinde Beylikdüzü’ne gelişinin 40 yılı olacağına işaret eden Orakçı, “ 40 yıl boyunca bu köyün her santimini, her metrekaresini adım adım gezen, alın ve akıl teri döken ve bu kentin gelişiminde köyden beldeye, beldeden ilçeye geçişinde bizzat imzası ve hizmetkarı olan bir kardeşiniz olarak bunun onurunu, huzurunu ve gururunu yaşıyorum’ dedi.

Beylikdüzü en yaşanılacak ilçelerden biri

Anketlerde  Beylikdüzü’nün Türkiye’nin en çok yaşanılmak istenen ilçeleri arasında  çıktığını hatırlatan Orakçı şöyle devam etti.“Bu bizlerin, sizlerin düzenli kentleşme için harcadığı eforun bir yansımasıdır. Bugün buraya gelirken yine Beylikdüzü’nün sokaklarında farklı birikimde, kültürde, farklı sosyal dokuda insanlarla konuştum dinledim. Şunu gördüm Beylikdüzü halkı hizmete, adalete, saygıya, sevgiye, merhamete, vicdanla edeple ‘önce hak, önce halk’ anlayışını dört gözle ve hasretle bekliyor. Biz de bu beklentinin umudu olarak bize inanan, bize güvenen, bize güç veren kadını ile genciyle, yaşlısı ile engellisiyle, zengini ile fakiriyle bu kentin her katmanının bize yüklediği bu görevin farkındayız. İnanıyorum ki bu görevin gereğini biz aşkla ibadet duygusu ile yapmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.