Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, rakiplerinin yaptığı anketlerde yüzde 56-58 çıktığını belirterek, tüm rakiplerine hodri meydan çekti. ‘Hepsi birleşssin gelsin!”

Gazetecilerin sorularını yanıtladı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bir program sonrası gazetecilerin;  İYİ Parti Aday Adaylarından Serkan Akkirman’ın  ‘Recep Erol’u rakip olarak görüyorum. İnsanlar değişim istiyor.’ açıklaması ile  “Büyükçekmece’de İYİ Parti Velittin Küçük’e adaylık teklifinde bulunulmuş ne diyeceksiniz?” şeklindeki sorularını şöyle yanıtladı.

‘Hepsine hayırlı olsun. Hepsinin yolu açık olsun. Hiçbir parti ve adayıyla işim yok. Benim Büyükçekmece ailem ile,  2024 ten itibaren şimdi yavaş yavaş ortaya koyduğum ve koyacağım yeni projeler ilgilendiriyor. Hiçkimseyle işim olmaz. Bütün adaylara kolay gelsin.  Beni hiç bir tanesi ilgilendirmiyor. Ne İYİ Partİ ilgilendiriyor, ne AK Parti ilgilendiriyor.  Ne operasyonlar ilgilendiriyor. Hiç biri ilgilendirmiyor. Biz Büyükçekmece ailemizi çok iyi tanıyoruz. Onlar uyurken;  ben sokaklarda, caddelerde sabahlara kadar gezmiş belediye başkanıyım. Eğer bugüne kadar halkımızın tavrını bilmiyorsam... Onların anketlerinde ne çıktığımı onlara sorun. Yüzde 56-58 den aşağı çıkmıyoruz. Onun için onlar kendi yoluna, biz kendi yolumuza. Hepsi birden birleşssin gelsinler..”

İşte kısıtlama yapılacak yollar İşte kısıtlama yapılacak yollar

Erhan KIZILYAR