CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas ve Belediye Başkanı Turan Hançerli başkanlığındaki bir heyet CHP lideri Kılıçdaroğlu ve vekilleri ziyaret etti.

CHP Avcılar İlçe Teşkilatı Ankara’ya çıkarma yaptı.  İlçe Başkanı Erdal Nas ve Belediye Başkanı Turan Hançerli başkanlığındaki heyette; belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan kalabalık bir heyet yer aldı.

Kılıçdaroğlu’na ziyaret

CHP Heyeti öncelikle Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Oldukçu keyifli geçen ziyarette CHP’liler Kılıçdaroğlu’na Cumhurbaşkanlığı yolunda başarılar diledi desteklerini iletti. Kılıçdaroğlu da CHP’lilere ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Grup Başkanveli Altay’a ziyaret

Avcılar CHP heyeti ayrıca; Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Engin Altay’ı da ziyaret etti. Bu ziyarette CHP İstanbul Milletvekilleri; Erdoğan Toprak, Emine Güler Emecan, Sibel Özdemir, Zeynel Emre’de yer aldı. CHP’liler ayrıca Milletvekili Turan Aydoğan ile de bir araya geldiler ve TBMM Grup toplantısına katıldılar.

Aydoğan: Avcılar TBMM’ye güzellik kattı.

Bazı milletvekilleri Avcılar heyetinin ziyaretini sosyal medya hesaplarından paylaşarak kendilerine teşekkür ettiler. Bunlardan biri de Aydoğan’ın paylaşımı oldu. ‘Avcılar TBMM’ye güzellik kattı’ diyen Aydoğan’ın paylaşımı şöyle:

Avcılar İlçe Başkanımız Erdal Nas , Avcılar Belediye Başkanımız Turan Hançerli , Avcılar Kadın Kolu Başkanımız Güler Genç , Avcılar Gençlik Kolları Başkanımız Mesut Aslan , İlçe Yöneticilerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, her kademe yönetim kurulu üyelerimiz bugün TBMM'de konuğumuz oldular..Günümüze güzellik kattılar. Hep birlikte çok şeyi başaracağımızı biliyoruz. Yolları, yolumuz açık olsun.”

*

Nas: Genel Merkez’de moreller yerinde, Bay Kemal geliyor!

Ziyaretle ilgili gazetemizin sorulanı yanıtlayan CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas, genel merkezde moralleri çok iyi gördüğünü belirterek, Genel Başkana ve tüm bölge milletvekillerini teşekkür etti.  Nas’ın ziyaretin neden yapıldığı ve ziyaretle ilgili değerlendirmesi şöyle:

“Avcılar ilçe teşkilatı olarak biz en yoğun çalışan ilçe teşkilatlarından biriyiz. Tüm sandık giörevlilerini, avukatları, kat görevlilerini genel merkezin sistemine girmiş bir örgütüz. İlçede 188 bin hane gezdik. Bütün kapıları çaldık. Bundan sonra bu çalışma daha da yoğunlaşacak. Seçime kadar bir daha Ankara’ya gitmek, genel başkanı ziyaret etmek zor olabilecek. Bu nedenle istedik ki, hem genel başkanımıza bir destek ziyareti yapalım, hem de  İlçemizde yönetim kademelerinde görev alıpta henüz genel başkan ile tanışmamış arkadaşlarımızı genel başkan ile tanıştıralım. Belediye başkanımız ile ve yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte bu amaçla yaptık ziyareti.

Çok ta iyi oldu. Moralleri çok iyi bulduk. Milletvekillerimizin hepsi bizimle yakından ilgilendi:Grup Başkanvekilimiz Engin Altay, Milletvekillerimiz; Erdoğan Toprak, Zeynel Emre, Turan Aydoğan, Sibel Özdemir, Emine Gülizar Emecan hepsine teşekkür ediyorum. Zira Özgür Karabat Ankara’da değildi ama danışmanları bizi yalnız bırakmadı. Güzel bir ziyaret oldu.”

Peki Genel Başkan Kılıçdaroğlu aday mı idi, bu konuda bir değerlendirme olmuş muydu? Nas bu soruyu ise şöyle yanıtladı. ’Seçilecek cumhurbaşkanı Türkiye’nin tarihini değiştirecek cumhurbaşkanı olacak. Sayın liderler binlerce konuda anlaşmaya varmış değerli bir çalışma ortaya koymuşlar.  Ben bu konuda bir söz söyleme yetkisine sahip değilim. Ama sayın Lidemimiz Kılıçdaroğlu kendisi söylüyor zaten ‘Ben Kemal Geliyorum’ diyor. Bizim adayımız tabiki Kemal bey. Liderimizin moralini de çok iyi bulduk. Kendisine bu yoğun gündemde bize zaman ayırdığı için de çok teşekkür ediyoruz ”