banner128

Melih Yıldız: Hep birlikte başaracağız

CHP İBB Meclis Üyesi Melih Yıldız, Silivri’den Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Eşi Yeşim Yıldız ve çocuklarıyla birlikte , İlçe binasına meşaleler eşliğinde alkışlar arasında giren Yıldız, belgesini CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür’e teslim ettikten sonra yaptığı konuşmada, 2009 yılında Silivri Belediye Meclis üyesi olarak başladığı siyasi hayatına;  2014 ve 2019 seçimleri sonucunda; İBB Meclis üyesi olarak seçilerek devam ettiğini bu görevlerini hala sürdüğünü hatırlatarak şöyle konuştu.  ‘ Siyasi hayatım boyunca Silivri’ye Silivrililere faydalı olmak için mücadele içinde oldum. Doyduğum, doğduğum, hayatın her aşamasında sokaklarında olduğum ilçeme değer katmak için çalıştım.  Uygur kentler seviyesine ulaşması için uğraş gösterdim.  Şimdi 15 yıllık tecrübem ile; inançla- heyecanla kararlılıkla yola çıkıyorum. Bir konuşmamda, 'Yoldaşın güzelse yol yormaz’ demiştim. Bu yolu birlikte yürüyeceğimiz siz değerli arkadaşlarımla bu kararlığı paylaşmak istiyorum. Bereket fışkıran topraklarıyla ülkemizin gıda ihtiyacına yönelik çözümler ürüterek  üreticimizin zengileştiği bir silivri hayaliyle yola çıkıyorum .Çağın gerektiğrdiğ ieğitim ve iş imkanından faydalanamayan bu kentte buladığını başka kentlerde arayan gençlerimizin taleplerini biliyorum. Bu tülepleri gerçekleştiğimiz Silivri için yola çıkıyoruz. Kadınlarımız için yola çıkıyoruz. Bu kenttin insanlarına istihdam sağlayan sanayicimizin daha fazla katlı sunacağı Silivri hayali ilie yola çıkıyorum. Daha bir çok hayalimizi gerçekleştirmek için Silivri Belediye Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Hep birlikte başaracağız”

Yıldız’ın basın açıklamasına; eski ilçe başkanları; Suna Göçengil, Mümin Tuğlu, Erdoğan Ataç, Muharrem Aydoğan, Hüseyin Şahin, Belediye Başkan Adayları; Doruk Bulut ve Bora Balcıoğlu, eski ve şuanda görevi sürdüren belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Melih Yıldız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.