banner460
banner128

Maltepe’de koronavirüs denetimleri sürüyor

Son günlerde koronavirüs denetimlerini sıkı tutan Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı ve Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Yahya Han önderliğinde Maltepe Piazza AVM’de denetim yaptı. Mağazalar ve restoranlar koronavirüs önlemleri kapsamında, sosyal mesafe ve maske konusunda uyarıldı.

Vaka sayısındaki artışla birlikte koronavirüs önlemleri kapsamında denetimlerini arttıran zabıta ve emniyet ekiplerine, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı ve Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han eşlik etti. Maltepe Piazza AVM’de mağaza ve restoran denetimlerini gerçekleştiren denetim ekipleri, özellikle maske ve mesafe konusunda uyarı yaparken, vatandaşa da maske ve sosyal mesafe kuralı konusunda uyulması gereken önlemleri hatırlattı. Mağazaların ardından restoran ve kafeterya katını denetleyen ekipler, hijyen kurallarına da ağırlık verdi. Yetkililer, pazar, avm gibi kamuya açık alanların denetlenmesine devam edileceğini bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.