banner460
banner128

Kırkıcı yeniden Cemevi Başkanı

Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı   Silivri Şubesi ve Silivri Cemevi Başkanlığına yeniden Süheyl Kırkıcı seçildi.

Divan Başkanlığını Hacı Bektaşi Veli Enadolu Kültür Vakfı  Genel Sekreteri Bülent N.Gültetin’in yaptığı kongrede iki aday yarıştı.  Yapılan seçimlerde adaylardan Süheyl Kırkıcı 98 oy alırken, diğer adayDuran Söyler ise 36 oy aldı.

Üç yıllığına Vakfın Silivri Şubesi ve Silivri Cemevi Başkanlığına seçilen Kırkıcı, yeni dönemde öncelikle cemevinin tamamlanmasını sağlayacaklarını bildirdi.  Kırkıcı ayrıca yeni dönemde; kültür- sanat ve tarih buluşmalarıyla; çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin aynı dili kullanabilmeleri ve kütürlerini tanımaları açısından önemli programlar gerçekleştireceklerini belirtterek, “ Ayrıca bunlara ilaveten; devzavatajlı gruplar olarak gördüğümüz engelliler platformuna sınıflarımızdan birini tahsis edeceğiz. Onların faaliyetlerini gerçekleştirmesini sağlayacağıs. İhtiyaç sahiplerine sunulmak üzere her gün aşevi hizmeti vermeyi düşünüyoruz.Bunun yanı sıra inancımızın önemli unsurlarından olan; semah, bağlama kursları  vermeyi sürdüreceğiz. Silivrimizin barış ve kardeşlik şehri olması konusunda tüm inanç ve kültkürlerle birlikte kaynaşmayı sağlayacağız. Buluşmalara imza atacağız.” Dedi.  

Kırkıcı ayrıca kongrenin pandemi koşulları nedeniyle içe dönük bir kongre olduğunu,  kimseye davet gönderilmediğini bazı katılanlarında kongre ile bilgi sahibi oldukları için katıldıklarını belirttki.

Yapılan seçimler sonucunda Yönetim kurulu ve denetim kurulu ise şu isemlerden oluştu.

Yönetim kurulu:

Süheyl Kırkıcı, Yaşar Gören, Ali Kalender, Ethem Kalmış, Nurettin Karakaya, Rıfat Yeşilyurt, Halis Tükmenoğlu,  Mahir Mutlu, Seydi Çatak,

Denetim Kurulu:

Didem Bekçi Şahin, Baki Çiftçi, Mustafa Can, Talip Özcan, Ahmet Demirci

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.