banner460
banner128

Kılıçdaroğlu Çatalca’da dağ bayır dolaştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çatalca’da; Örencik, Ormanlı, Aydınlar köylerini ziyaret etti. Çatalca’yı adeta dağ bayır dolaşan Kılıçdaroğlu, seçimle ilgili yapılan çalışmaları not etti, vatandaşların sorunlarını dinledi ve Ekrem İmamoğlu için oy istedi.

Kılıçdaroğlu’na ziyarette;  CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu,  Milletvekilleri; Sibel Özdemir ve Turan Aydoğan  eşlik etti.  CHP  Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök,  ziyarette Çatalca’da yapılan ve yapılacak çalışmaları gözden geçirdiklerini, genel başkanın vatandaşların ve Çatalca’nın sorunlarını birebir dinleyerek not ettiğini bildirdi.  Gök, Çatalca’da Ak Parti’ye oy vermiş bazı vatandaşların,  “Evet ! ben akp ye oy verdim ama şimdi pişmanım. Şimdi CHP’ye oy vereceğim’ dediğini hatırlatarak, ’24 Haziran sonrası çok güzel olacak’ dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.