banner460
banner128

Kaynarca  okulların sorunlarına el attı

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar'ı ziyaret etti.

İstanbul AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, önceki gün Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar'ı ziyaret etti. Kaynarca ve Artar, okullar ve salgın süreciyle ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

Salgın sürecinde maske ve siperlik üreten okullar arasında ilçemiz okullarının da bulunduğunu öğrenen Vekil Kaynarca gurur duyduğunu ifade etti.  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan'ın da hazır bulunduğu ziyarette üretilen maskeler Kaynarca'ya sunuldu. 

OKUL YAPIMLARI

Depremde hasar gören Maliye Bakanının talimatlarıyla ödeneği çıkartılan Çeltik İlkokulu'nun inşaatı birinci katında olduğu, ihalenin hemen ardından yapımı hızla ilerlediği dile getirildi.

Ortaköy Sezin Öztaş İlkokulu'nun da ihalesinin yapıldığı, TOKİ tarafından yapımının gerçekleştirileceği, yakında inşaatının başlayacağı öğrenildi.

Kaynarca, Değirmenköy Fevzipaşa Okulu'nun ek binasının yıkılıp yeniden yapılması ve ihalesi için de sürecin takipçisi olacaklarını ifade etti.(Hürhaber)

Anahtar Kelimeler:
Tülay Kaynarca
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.