banner460
banner128

Karaismalioğlu ve Adan Silivri Belediyesi’nde

Restorasyonu tamamlanan tarihi köprülerin açılışı için Silivri’ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismalioğlu ve TBMM Başkanvekili Celal Adan Silivri Belediyesini ziyaret etti. Başkan Voılkan Yılmaz ve Belediye üst yönetinimin kapıda karşıladığı ziyarete ;  Ak Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, MHP Milletvekilleri Hayati Arkaz, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve MHP ilçe Başkanı Zafer Yalcın’da katıldı.

Bakan Karaismaloglu, TBMM Başkanvekili Adan ile beraberindekileri Belediye’nin Eşref Efendi Toplantı Salonu’nda ağırlayan Başkan Yılmaz,  Bakan’a Silivri’nin başta ulaşın olmak üzere bazı sorunlarını ihtiyaçlarını ve taleplerini ileterek kendilerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.