banner460
banner128

Kadınlara afet eğitimi

Esenyurt Belediyesi Sivil Savunma Amirliği, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’nde kadınlara ‘Afet Eğitimi’ semineri verdi. Sivil Savunma Amirliği, ilçe genelinde afet sonrası yaşanacak olumsuzlukları en aza indirgemek için çalışmalarına devam ediyor.

Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesindeki Sivil Savunma Amirliği, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’nde bir araya gelen kadınlara ‘Afet Eğitimi’ semineri verdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan seminere Sivil Savunma Amirliği’nin tanıtımı yapılarak başlandı. Seminerde, olası bir afet anında ve sonrasında hayatta kalmak için temel afet bilinci sunumu yapıldı.

Sivil Savunma Amirliği görevlisi Birsen Cimşit, “Amacımız birey ve aileler için afet eğitimi vermek. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) aldığımız eğitimi burada vatandaşlara aktarıyoruz” dedi. Sivil Savunma Amirliği,  ilçe genelinde afet bilinci ve temel arama kurtarma eğitimleri vererek çalışmalarına devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.