banner460
banner128

İYİ Partili Alp Emeç özgür

Cumhurbaşkanına hakaret’ ettiği iddiasıyla tutuklanan İYİ Parti üyesi Alp Emeç tahliye edildi.

İYİ Parti Gençlik üyesi Alp Emeç, bir atasözünü Twitter’dan paylaşmasından kısa süre sonra silmiş ancak hakkında soruşturma başlatılmıştı. 20 yaşındaki Emeç, 16 Nisan’da tutuklanmıştı.

İYİ Partili gencin tahliye haberini, partinin İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu paylaştı. Kavuncu, "Adalet yerini buldu, sevgili Alp Emeç tahliye oldu. Geçmiş olsun Alp Emeç!" ifadelerine yer verdi.

Alp Emeç’i Silivri Hapishanesi çıkışında; İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek, partinin gençlik kolları üyeleri, Emeç’in yakınları karşıladı. 

Hapishane çıkışında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Alp Emeç ile telefonda görüntülü olarak konuşarak halini hatırını sorup geçmiş olsun dileklerini iletti.

Anahtar Kelimeler:
Alp Emeç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.