banner460
banner128

IŞIKLAR İLHAN İREM İÇİN SÖNDÜ!

Büyükçekmece’de sahne alan Türkiye’nin sevilen gruplarından Yeni Türkü’nün konserine geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz sevilen sanatçı İlhan İrem damgasını vurdu.

Duygu dolu anların yaşandığı konserde, binlerce kişi cep telefonlarının ışıklarını yakarak, İlhan İrem’in “Anlasana” şarkısına eşlik etti.

Derya Köroğlu’nun İlhan İrem anısına söylediği şarkı ile hayranlarına unutulmayacak bir gece yaşattı.

Duygu yüklü anlara sahne oldu

23. Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin açılış konserinde Türk müzik dünyasının önemli grupları arasında yer alan Yeni Türkü sahne aldı. Büyükçekmece Kent Meydanı’nı dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Yeni Türkü’nün performansı konseri izleyen müzik severler tarafından uzun süre alkış aldı. Konserin bir bölümünde tüm sahne ışıkları kapatıldı ardından da birkaç gün önce yaşama veda eden İlhan İrem’in için hazırlanan anma videosu yayınlandı. Sanatçının bir devre damgasını vuran “Anlasana” isimli şarkısının klibinin led ekranlara yansıtılması duygu dolu anlara sahne oldu.

“Karanfil” şarkısını İlhan İrem için söyledi

Binlerce kişi cep telefonları ile geceyi aydınlatırken bir yandan da sevilen sanatçı İlhan İrem’in şarkısına hep bir ağızdan eşlik etti. Yeni Türkü’nün solisti Derya Köroğlu ile birlikte sahneden klibi izleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İlhan İrem’in Türkiye için büyük bir kayıp olduğunu belirterek “İlhan İrem’i saygıyla, sevgiyle anıyoruz. Ruhu şad mekanı cennet olsun” ifadesini kullandı.

Derya Köroğlu ise “Çok yakın kaybımız” dediği İlhan İrem’in anısına Karanfil isimli şarkısını söylemesi konser alanının dolduran binlerce kişiye tarifi imkansız duygu yüklü bir gece yaşattı.

Anahtar Kelimeler:
DRHASANAKGÜN
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.