İp, Karapınar ve Albay yeniden seçildiİYİ Parti Çatalca'da Mevcut Başkan İsmail İp, Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Karapınar ve Bahçelievler İlçe Başkanı Oğuz Albay kongrelerde seçilerek  tekrar ilçe başkanı oldular.

Çatalca İsmail İp ile devam 

İYİ Parti Çatalca İlçe Başkanı İsmail İp, 3. Olağan kongrede karşısına aday olarak çıkan Özay Alabaş’ı yenerek yeniden ilçe başkanlığına seçildi. İp, 209 Alabaş ise 132 oy aldı.

İYİ Parti Çatalca 3. Olağan Kongresi, Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Genel İdare Kurulu Üyesi Celalettin Aykol’un yaptığı kongrede mevcut başkan İsmail İp ve ile Özay Alabaş aday oldu. Alabaş, partinin Çatalca’da daha aktif olmasını isteyip bunun için neler yapacağını anlatırken, İsmail İp ise dünden bugüne Çatalca’ya neler yaptıklarını, hizmetlerini dile getirdi. “Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır’ diyen İp konuşmasını “Şeyh Edebali’nin öğütlerini, Hz.Ömer’in adaletini rehber edineceğiz” sözleriyle tamamladı.

Daha sonra yapılan seçimlerde İsmail İp 209 Özay Alabaş ise 132 oy aldı.

İsmail İp: Gücümüz beraberliğimizdir

Seçimler sonrası bir açıklama yapan Başkan İsmail İp, “İYİ Parti Çatalca 3. Olağan Kongresi partimize yakışır demokratik, yüksek katılım ve başarı ile tamamlanmıştır. Demokrasi ve kardeşliğin hakim olduğu ortamda gerçekleşen kongremizin sonucunda İYİ Parti Çatalca İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçildim. Gücümüz beraberliğimizdir. Çatalcamız’a ve partimize hayırlı olması diliyorum” dedi.

Kongreye; Genel İdare Kurulu Üyesi Celalettin Aykol’un yanısıra; CHP Çatalca İlçe Başkanı Mehmet S Çoban, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek, eski ANAP Büyükçekmece İlçe Başkanı Nazmi Yazıcı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Albay ve Karapınar yeniden seçildi

Bahçelievlerde kongreye tek aday olarak katılan Oğuz Albay ve Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Karapınar yapılan seçimlerde yeniden ilçe başkanlıklarına seçildiler.

Büyükçekmece Çatalca gelecek hafta sonu

İYİ Parti Büyükçekmece ve Silivri İlçe Kongreleri ise gelecek hafta sonu yapılacak. Silivri’de mevcut Başkan Ahmet Refik’in karşısına üç aday çıkmış durumda. Varol Karadeniz, Erdinç Tabak, Gökhan Ceylan ve Varol Karadeniz.  Adaylıktan çekilme olmaz ise Silivri’de dört adaylı kongre gerçekleşecek.

Büyükçekmece’de de mevcut başkan Burhan Karatosun’un karşısına eski MHP İlçe Başkanlarından Nejat Durmuş aday olarak çıktı.