banner460
banner128

İmamoğlu'nun atadıklarının işine son

İBB, Ekrem İmamoğlu’nun “Basın danışmanı" olarak görevlendirdiği Murat Ongun'u işten çıkardı

Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul seçimlerini ve Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını iptal etmesinin ardından İBB Başkanlığına oturan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İmamoğlu'nun “Basın danışmanı” olarak görevine getirdiği Murat Ongun'u işten çıkardı.

Türkiye, 31 Mart 2019'da gerçekleştirilen yerel seçimleri tartışmaya devam ediyor. Odatv'de yer alan habere göre; YSK kararı ile mazbatası iptal edilen ve yerine kayyım olarak atanan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Ekrem İmamoğlu’nun İBB'ye “Basın danışmanı" olarak görevlendirdiği Murat Ongun'u işten çıkardı. İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediyesi’nden beri danışmanlığını yapan gazeteci Murat Ongun'un ardından diğer danışmanlar da işten çıkarıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.