banner460
banner128

İmamoğlu'nun bölgesinde zaferin yankıları

Ekrem İmamoğlu’nun  zaferi; bölgesi olan Beylikdüzü ve çevresinde coşkuyla karşılandı. Belediye Başkanları, ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları, siyasiler yaptıkları açıklamalarla İmamoğlu’nu kutlayıp başarılar dilediler. İşte o ; açıklamalar, yorumlar, paylaşımlar..

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Mehmet Murat Çalık (Beyplikdüzü Belediye Başkanı)

Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var. Biz adalete susamış, demokrasiye inancı tam, Türk gençliğiyiz. Yapacağımız daha çok işler var, mutlu haftalar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn Ekrem İmamoğlu’nu evinde, Beylikdüzü’nde onbinlerce komşusu coşkuyla karşıladı. Beylikdüzü’nde doya doya yaşadığımız birlik ve beraberlik şimdi tüm İstanbul’a dalga dalga yayılacak

Sevgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanım, yıllardır omuz omuza yürüdüğümüz bu yolda şimdi daha da çok emek vereceğimiz günlere adım atıyoruz. Biz inanıyoruz, evin Beylikdüzü inanıyor

...................

Taşkın Özer  (CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı )

İstanbul, adaletten ve demokrasiden yana tercihini yapmıştır. Şimdi, bu şehirde yaşayan 16 milyon vatandaş için hep birlikte canla başla çalışma zamanı. Bu gurur, bu başarı hepimizin! Herkesin emeğine, yüreğine sağlık..

Çok değerli çalışma arkadaşlarım, İlçe Yöneticilerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Mahalle Koordinatörlerimiz, Meclis Üyelerimiz, mahalle çalışma ekiplerimiz, sandık görevlilerimiz, bilişim, okul ve hukuk sorumlularımız destekleriniz ve emeklerinizden ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizlerle çalışmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. İyi ki benim yol arkadaşlarımsınız.

.................

Suna Göçengil: (Silivri CHP İlçe Başkanı)

Kazandığımız seçimi tekrar kazandık! Hak yerini buldu, Her Şey Çok Güzel Oldu, DEMOKRASİ kazandı, 16 Milyon İstanbullu kazandı. Tüm örgütümüze bu büyük mücadelede haklı olana verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Birlikte kazandık, Birlikte Başardık.
Bahardan sonra Yazın da gelmesinde, Emeği gecen herkesi kutluyor, şükranlarımı sunuyorum.
Suna Göçengil / Silivri İlçe Başkanı

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Turgay Özcan (CHP K.Çekmece İlçe Başkanı)

Teşekkürler İstanbul!

Yepyeni bir devrin başlangıcına tanık oluyoruz, yaşanabilir bir geleceği hep birlikte kuruyoruz!

Teşekkürler!

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Duran Keleş (CHP Esenyurt İlçe Başkanı)

Değerli Yol Arkadaşlarım,
Yenilenen İBB seçimlerinde verdiğiniz olağanüstü mücadele sayesinde seçimi ezici bir farkla kazandık. Paha biçilemez emekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Hüseyin Remzi Gökbulak (CHP B.Çekmlece İlçe Başkanı)

Bu zafer hepimizin. Kutlu olsun.
Demokrasi tartışmaya mahal vermeyecek şekilde kazanmıştır.
Çok sevinçliyiz.
Hayırlı olsun.
Bölgemizde seçim sürecinde çalışmalarımıza destek veren Bölge milletveklilimiz Zeynel Emre’ye , Kırklareli Milletvekilimiz Vecdi Gündoğdu’ya , Ordu Milletvekilimiz Mustafa Adıgüzel’e , Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’e , Tüm Yönetim Kurulu üyesi Arkadaşlarıma , Belediye Meclis üyelerimize , Kadın kolu ve Gençlik kollarımıza , okul sorumlusu, kat sorumlusu, bilişim sorumlusu ,hukuk sorumlusu ,sandık sorumlusu arkadaşlarıma, mahalle başkanlarımıza ve yönetimlerimize ,Ekrem İmamoğlu Gönüllülerine , İl ve İlçe Başkanlarımıza , Belediye Başkanlarımıza ,partimize gönül vermiş tüm hemşehrilerimize , oy ve emek veren herkese teşekkür ederim..

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

SİAD (Silivri İşadamları  Derneği)

İstanbul’a yakışan her iki adayımız; Sayın Binali Yıldırım ve Sayın Ekrem İmamoğlu’na seçim sürecince ferasetli davranışları için teşekkür ediyoruz. Kıtaları birleştiren, güzel şehrimiz İstanbul’a beş yıl boyunca hizmet edecek olan İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na kalben başarılar diliyoruz.  Sayın İmamoğlu’nun  15 milyon İstanbullu’nun başkanı olacağına, sorunların çözümüde adilane davranacağına, çözüm odaklı yaklaşacağına inancımız vardır. Seçimin silivri SİAD Üyesi tüm sayanici ve işadamlarımıza, Silivrililere ve İstanbullu’lara hayırlı olmasını diliyor, teraren Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na başarılar temenni ediyoruz.    (Silivri SİAD Yönetim kurulu)

..................................

Vehbi Orakçı (Beylikdüzü eski Belediye Başkanı)

Yenilenen İstanbul seçimini açık farkla kazanarak seçilen Ekrem İmamoğlu beyi tebrik ediyorum.
Demokrasi, halkın tercihleri önemsenip gereği yapıldığında sonuç alınan bir yönetim biçimidir. Gerekli mesajın alınması durumunda, kazanan ülkemiz ve demokrasimiz olacaktır.

........................

Fırat Aykut  (Çatalca eski Belediye Başkanı)

Demokrasi bayramı kutlu olsun!
Emeği geçen herkese minnetlerimi sunuyorum!
çok mutluyum!

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Süheyl Kırkıcı (Silivri Belediye Meclis Üyesi)

Ülke büyük öncelikle demokrasi açısından; ekonomi, özgürlükler açısından bir sıkışma yaşıyor. Ak Parti’nin gerek yönetimi, gerek söylemleri, gerekse de uygulamaları ile toplumda büyük bir yılgınlık oluşmuştu.  Tam da bunun karşısında halkta yeniden insani olanı, adaleti, kardeşçe barış içinde bir arada yaşamayı öneren, bunu uygulayacağının kararlıılğını gösteren bir siyaset gelişti. Ve bu özlem,  Ekrem İmamoğlu’nun  şahsında birleşti.

Artık Ak Parti’nin bu  toplum için, bu ülke için bir heyecan kalmamıştır.  İstanbul ve ülkemiz açısından yeni bir dönem başlamaktadır.  Elbetteki bu yeni dönem, daha çok adalet, daha çok özgürlükler, daha çok şeffaflık, yani demokrasi demektir. Türk halkı bunun gerisinde bir yaşamı kabul etmeyeceğini, bir kez daha göstermiştir. Burda kazanan, ne Ekrem imamoğlu tek başına, ne CHP, ne de ittifak. Burda kazanan halkın kendisiydi.  Bunun tüm taraflarca sağlıklı bir şekilde değerlendireceğini düşünüyorum. Bence de bundan sonra her şey çok güzel olacak..

............................

Bora Balcıoğlu ( Silivri İBB Meclis Üyesi)

Söz vermiştik;her şey çok güzel olacak diye..
Desteklerinizle her şey çok güzel oldu..
Çok gururluyuz...
Teşekkürler Silivri...teşekkürler İstanbul...

......................

Nazmi Yazıcı (ANAP B.Çekmece İlçe eski Başkanı)

Günaydın Türkiyem.Günaydın İstanbul.Gerilim bitmişdır herkese hayırlı işler.Kazananlara da allah kolaylıklar versin.Kazananları da kaybedenler gibi takip edeceğiz
kaybedenlerden DERS almalıdır KAZANANLAR
Halk uyandı çalışanla çalanları ayırmaya başladı artık
bu ÜLKEMİZ için önemli bir AŞAMADIR
Kazanlara başarılar. Kaybedenlere geçmiş olsun
esasen kazan ve kaybedeni yok sadece SEVGİ ve DÜRÜSTLÜK kazandı
ve inşallah öylede devam eder.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Abdullah Aslan (Çatalca CHP eski İlçe Başkanı)

Hani çalma vardı yazıklar olsun..

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Taşkan Uysal .(CHP İstanbul eski İl Yönetim Kurulu Üyesi)

Seni anlatabilmek seni
İyi çocuklara,kahramanlara.
Seni anlatabilmek seni,
Namussuza,halden bilmeze,
Kahpe yalana...

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.

Nergis Şahin Eteke (Çatalca Belediye Meclis Üyesi)

#HerşeyÇokGüzelOldu#
Herkes sana inandı güvendi Ekrem Başkan....Halkın Ekrem abisi....80 yaşındaki annem sana oy vermek için Akçay'dan geldi bugün dönüyor. .Birçok tanıdığım tatillerini yarıda kesip oy vermek için geldiler....Sen herkesin umudu oldun....Birleştirici, samimi, saygılı ve güleryüzlü tavrın bizlere en önemlisi gençlere umut oldu....Ben Çatalca meydanında bu kadar genci ilk defa bir arada gördüm.Gençlere umut ve güven aşıladın. ...#HERŞEYÇOKGÜZELOLDU#

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

İbrahim Çeşmecioğlu  CHP Silivri eski Belediye Meclis Üyesi

Demokrasi bayramımız kutlu olsun.sandığa iradesini büyük bir kararlılıkla yansıtan halkıma,chp ortaköy mahalle örgütünün değerli kadınları,gençleri ve tükenmez enerjileriyle gayretle,sevgiyle çalışan sandık görevlilerine,müşahitlerine;
kıymetli avukatımıza,istanbul gönüllülerine,bize demokrasi adına eşsiz bir gün yaşatıp tarih yazan herkese gönül dolusu teşekkür ediyor,şükranlarımı sunuyorum.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Gökhan Yönat (CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi)

Dün Hepbirlikte Yaşadığımız Gurur ve Mutluğukta Emeği Geçen Tüm Hemşerilerimize Sonsuz Teşekkürler. Artık Hiçbirşey Eskisi Gibi olmayacak. Artık Herşey Çok Çok Güzel Olacak.
#Teşekkürler İstanbul
#Teşekkürler Silivri
#Teşekkürler Selimpaşa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.