banner460
banner128

İBB’den  Silivri'de çiftçilere yem desteği

İstanbul Büşükşehir Belediyesi Silivri’nin Çanta ilçesinde çiftçilere yem desteğinde bulundu.   Yem dağıtımına; Silivri CHP İlçe Başkanı Berker Esen, İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, Belediye Meclis Üyesi Elif Yılmazer de iştirak etti.

CHP Silivri İlçe  Başkanı Berker Esen yem dağıtımıyla ilgili yaptığı açıklamada şunlara yer verdi:

“Çiftçimizin ve hayvancılıkla uğraşan insanlarımızın köyünde kalıp üretime devam edebilmeleri adına neyi eksik hissediyorlarsa onların giderilmesi ve desteklenmesi konusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak yanlarında oluyoruz.

CHP Silivri İlçe Başkanlığı olarak, Çanta Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında;

- Önce hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimize sağladığımız yem desteklerinin dağıtımlarını gerçekleştirdik.

-Ardından toprağını işleyen çiftçimizin ürünlerini sattığı pazarı ziyaret ederek sohbet ettik.

- Son olarak da Çanta Balaban Mahalle Muhtarımız Hasan Susulu ve Çanta Sancaktepe Mahalle Muhtarımız Hayri Şahin’i ziyaret ederek İBB Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’nun muhtarlarımıza hediyesi olan Atatürk portresini kendilerine takdim ettik.

Destekler için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ediyor, projemizin ilçemize ve çiftçimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Üreterek özgürleşecek, dayanışmayla hakça bir düzen inşa edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.