banner460
banner128

İBB'den Ak Partili belediyeye 8 araç hibe

İBB’ye bağlı İSKİ ve İETT’den seçime ramak kala Ak Partili Çatalca Belediyesi’(ne 8 araç hibe edildi. CHP’liler bu aktarıma tepki gösterdi.

23 Haziran seçimlerine sayılı günler kala İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İETT ve İSKİ Genel Müdürlüğü 31 Mart’ta AK Parti’ye geçen Çatalca belediyesine tam 8 araç birden hibe etti. Hibe araçlar bugün Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle Çatalca Belediyesi’ne teszlim edildi.

Törene; AK Parti Milletvekili Halis Dalkılıç, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan, İETT Genel Müdürü Ahmet Bağış katıldı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, yapılan hibelerden dolayı İBB yetkililerine teşekkür ederken araçlar ile vatandaşa hizmetin daha kolaylaşacağına işaret etti.

CHP’lilerden tepki

İBB araçlarının seçime beş kala Çatalca Belediyesi’ne hibe edilmesine CHP Milletvekili Sibel Özdemir ile Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök tepki gösterdiler.  Gök ve Özdemir’in açıklamaları şöyle:

Halil Gök: İBB’nin içi boşaltılıyor

Bugün Çatalca merkezinin en kalabalık olduğu gün,İBB’nin Çatalca Belediyesine hibe ettiği araçlar sergileniyor...İBB’nin belediye bşk olmadan içi boşaltılarak Çatalca’da İBB kampanyası olarak kullanılmakta..

Sibel Özdemir : Araçlar AKP’li belediyelere aktarılıyor

Kayyumla yönetilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin araçları AKP’li İlçe Belediyelerine aktarılıyor!
Bugün Çatalca ilçe merkezinin en kalabalık olduğu gün ve meydanda İBB’nin Çatalca Belediyesine ‘hibe’ ettiği araçlar seçim kampanyasının bir aracı olarak sergileniyor. Bazı araçların plakası yok! Neden?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.