banner460
banner128

Gülüzar Kaya Bektaş Beylikdüzü’ne aday

Gülüzar Kaya Bektaş, önümüzdeki ilçe kongresinde Beylikdüzü İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Bektaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  “Cumhuriyet sevdalısı tüm değerli dostlarım, bu güzel ülkede özürlük, adalet ve eşitlik için dayanışmacı ve kardeşlik ruhuyla uzun yıllardır siyaset yaptığım Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçesi ilçe başkanlık yarışında İlçe Başkan adayı olduğumu sizlerle paylaşmaktan onur duyar saygılarımı sunarım.” Dedi.

Bektaş kimdir?

Sivas Zara doğumlu olan Gülüzar Kaya Bektaş Anadolu Üniversitesi’nde İşletme, Pera Güzel Sanatlar Akademis’nde resim eğitimi aldı. Hürriyet Gazetesi’nde çalışan Bektaş, geçtiğimiz dönem Beylikdüzü’nde CHP’den Belediye Meclis Üyeliği yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Gülüzar Kay Abektaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.