banner460
banner128

Güle güle iyi insan!

Gazeteci Zafer Yiğiter yaşama veda etti.  Yiğiter 21 Ekim 2021 tarihinde sosyal medya hesabında Veda başlığı ile yazdığı yazıyla dostlarına aşağıdaki sözlerle veda etmişti.

*

VEDA...

AVCILAR'DAN BİR ZAFER GEÇTİ...

Gerçek Dostlarım, kardeşlerim ve arkadaşlarım; Geçtiğimiz Ocak ayından bu güne kadar bu lanet hastalıkla verdiğimiz mücadelenin ne yazıkki kaybedeni ben oldum. 4. evreye girdik (Ama inanın yiğitçe savaştım) Şuurum yerindeyken durumumu sizlerle paylaşmak ve bilgilendirmek istedim. Hastalığım süresince telefonla veya sosyal medyadan arayan tüm dostlarıma yürekten teşekkür ederim. Ayrıca, ameliyat olmamda büyük katkısı olan değerli Milletvekilim Dr. Ali Şeker, Hasan Şeker ve her zaman yanımda olan değerli kardeşim Avcılar Belediye Başkanı Av.Turan Hançerli'ye, partilerin değerli ilçe başkanları ve yöneticilerine, değerli belediye başkan yardımcılarına ve müdürlerine, belediye meclis üyelerimize, gazeteci meslektaşlarıma ve siz çok değerli dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Beni bu fotolardaki gibi hatırlamanızı isterim. Telefonlarınıza cevap veremediğim için özür dilerim.

Meslek icabı kırdığımız varsa affola. Unutmayın ÖNCE SAĞLIK. Sevgiyle kalın HOŞÇAKALIN.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.