banner460
banner128

Güçlü Kadınlar” Avcılar’da Ringe Çıktı

Avcılar’da Güçlü Kadınlar Muay Thai Şampiyonası heyecanı yaşandı. Avcılar Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ilk kez düzenlediği etkinliğe Türkiye’nin dört bir yanından 140 kadın sporcu katıldı. 7’den 70’e bir çok yaş grubundan ringe çıkan kadınlar 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü “Güçlü Kadınlar” sloganıyla kutladı.     

Avcılar Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinlikler kapsamında Türkiye Muay Thai Federasyonu ile birlikte Avcılar’da ilk kez Güçlü Kadınlar Muay Thai Şampiyonası organize edildi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen profesyonel sporcular Yeşilkent Leyla Bayram İlkokulu Kapalı Spor Salonu’nda buluştu. Aralarında Dünya ve Avrupa Şampiyonlarının da bulunduğu 140 kadın sporcu “Güçlü Kadın” sloganıyla ringe çıktı. 5 farklı kategoride kıyasıya geçen turnuvaya Avcılar halkı yoğun ilgi gösterdi.

Yoğun programı nedeniyle etkinliğe katılamayan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli yolladığı mesajla şampiyonaya katılan sporcuları tebrik etti. Hançerli, "Eşitliğin ve adaletin olduğu bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun"dedi.  Etkinliğe; Belediye Başkanı Turan Hançerli'nin eşi Deniz Hançerli ile Belediye Başkan Yardımcısı Kimet Batmaz da katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.