banner460
banner128

GEÇMİŞ OLSUN ESENYURT!

İstanbul’da dün geceden itibaren etkili olan yağış sonrası Esenyurt’ta  bazı bodrum katları ve işyerlerini su bastı. Ekipler vatandaşları kurtarmak için seferber oldu. Bakan Soylu ve Başkan Bozkurt olay yerinde incelemelerde bulundu.

*

Başkan Bozkurt olay yerinde

İstanbul’da etkili olan yağış sonrası  Esenyurt Pıran ve Yeşilkent Mahallelerinin kesiştiği Ahmet Arif Caddesi’nde bodrum katları su bastı. Esenyurt Belediyesi kurtarma ekipleri, fen işleri, zabıta ve temizlik işleri olay yerinde vatandaşları kurtarmak için seferber oldu. Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’ta su baskınlarının olduğu yere giderek çalışmaları yerinde takip etti. Başkan Bozkurt, su baskınlarının olduğu bölgedeki yapıların kot seviyesinin altında olduğunu ve ekiplerle birlikte  vatandaşları kurtararak bölgede çalışmaları sürdürdüklerini açıkladı.

*

Bakan Soylu Esenyurt’ta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak nedeniyle sel meydana gelen İstanbul Esenyurt'ta incelemelerde bulundu. Bakan Soylu, "Ev ve iş yerlerini su basan vatandaşlarımız yalnız kalmayacak. İlk etapta evleri su basanlara 5 bin, iş yerleri su basana 10 bin nakit elden verilecek" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.