banner460
banner128

Eşkıya Büyükçekmece’ye indi

CHP’nin Büyükçekmece sahilinde bulunan seçim standı kimliği henüz belirlenemeyen bir grup tarafından peş peşe iki saldırıya uğradı. Saldırganlar önce CHP’li bir genci darp etti sonra da seçim çadırını parçaladı. CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak’ın şikayeti üzerine emniyet, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlçe Başkanı Gökbulak’tan açıklama

CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Gökbulak konuyla ilgili yaptığı açıklamada,  “30 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 16:00 da Büyükçekmece Kordonboyu Zeki Pekcan Parkı karşısında bulunan CHP Çadırımız taciz edilmiş , çadırımız ve Pankartlarımız bıçakla kesilmiş ve çadırımızda görevli genç bir kardeşimiz darp edilmiştir.
Bununla ilgili Emniyet Birimlerine İlçe Başkanlığımız adına Şikayette bulunurken Saat 17:59 da ikinci bir taciz olayı yaşanmış ve seçmen sorgulaması için arkadaşlarımızın kullandığı Laptop Bilgisayarlar Saldırganlarca yerlere fırlatılmış, yine genç bir arkadaşımız darp edilmiş , kadın kollarımıza mensup görevli arkadaşlarımız hakarete maruz kalmış ve korkutulmuştur.
Konuyla ilgili Emniyet birimlerimize iki ayrı olay için iki ayrı şikayette bulunarak faillerin bulunmasını ve adalete teslim edilmesini talep edilerek ilgili makamlar harekete geçirilmiş ve faillerin yakalanacağı tarafımıza bildirilmiştir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.