banner460
banner128

Esenyurt'ta öğrencilere tercih danışmanlığı

Esenyurt Belediyesi, üniversite sınavında başarılı olan öğrencilere uzman eğitmenler aracılığıyla tercih danışmanlığı hizmeti veriyor.

Esenyurt Belediyesi, ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetiyle öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Belediye Kültür İşleri Müdürlüğüne bağlı, Tercih Danışma Merkezi üniversite öğrenci adaylarının kendileri için en iyi üniversite ve bölümü seçebilmelerine yardımcı olmak amacıyla faaliyet vermeye başladı. Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi, Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi ve Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisinde bulunan Öğrenci Destek Ofislerinde verilen ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetiyle uzman eğitmenler, öğrencilere tercihleri konusunda yardımcı oluyor. Öğrenciler ayrıca, Yükseköğretim Kurumları Sınavının (YKS) ardından yapacakları tercihlerde daha doğru seçim yapma konusunda bilgilendiriliyor.

Tercih Danışma Merkezleri,14 Ağusto'a kadar  öğrencilere ücretsiz olarak hizmet vermeye devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.