banner460
banner128

Esenyurt'ta Migros çalışanları gözaltına alındı

İstanbul Esenyurt'ta polis ekiplerinin Migros deposunda devam eden greve müdahalesi sonucu pek çok işçi gözaltına alındı.

Depo, Liman, Tersane ve Deniz İşçileri Sendikası (DGD-Sen) üyesi olan Migros işçilerinin, maaşlarına yüzde 8 zam teklifine karşı İstanbul’un Esenyurt ilçesinde kendilerini depoya kapatarak sürdürdükleri eylem devam ediyor. İşverenlerin, işçilerin talepleri konusunda adım atacakları yönünde söz vermeleri üzerine dün eyleme ara verilmişti. Ancak yönetimin sözünü tutmaması ve bunun yanı sıra 120 işçiye işten çıkarıldıkları yönünde mesaj atılması üzerine işçiler iş bırakma eylemini kaldıkları yerden sürdürüyor.

Polis tarafından ablukaya alınan işçilerin bir kısmı depodan çıkarılırken, bir kısmı gözaltına alındı. Gözaltına alınan işçilerin Kıraç Karakoluna götürüldüğü belirtildi. Depo içerisinde ise hala bekleyen işçiler bulunuyor. (KRT.com.tr)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.