banner460
banner128

Esenyurt'ta Anadolu rüzgarı

Esenyurt Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, gerçekleştirdiği “Anadolu’dan Türküler” konseri ile vatandaşları müzikal bir yolculuğa çıkardı.

Esenyurt Belediyesi, kültür ve sanat alanındaki etkinliklerini sürdürüyor. Belediye bünyesinde eğitim alan kursiyerlerden oluşan Türk Halk Müziği Topluluğu, Esenyurtlulara kültürel esintilerin yoğun olduğu bir gece yaşattı. Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde gerçekleşen “Anadolu’dan Türküler” konseri, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Esenyurt Belediyesi Türk Halk Müziği Koro Eğitmenleri İzzet Can Durak ve Murat Özdemir tarafından hazırlanan konserde, Anadolu’nun birçok yöresine ait olan türküler gece boyunca dilden dile dolaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.