Silivri yaz sezonuna coşkulu girdi Silivri yaz sezonuna coşkulu girdi

2019 yerel seçimlerinde CHP’den Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı olup seçimi kılpayı kaybeden Emel Bilenoğlu rövanşı AK Parti’den almak için aday adayı oldu.

Seçime kaybetmesine rağmen; Eyüpsultan İlçe Örgütü ile beş yıl boyunca ilçede yoğun bir çalışma yürüten ve sürekli vatandaşların yanında olan Bilenoğlu, ‘Örgütün kabullenmedi bir belediye başkanı olmak istemiyorum. Bu nedenle temayül yoklaması olmasını çok istiyorum’ dedi.

İlçe teşkilatına gelişte; alkışlarla karşılanan Bilenoğlu şöyle konuştu.

2019 dan bu yana bana yoldaşlık ettiniz çok teşekkür ederim. Eyüpsultan teşkilatımız ilçe başkanına ilçe yöneticilerine  teşekkür ederim.

Çok küçük bir oy farkıyla seçimi kaybettik.  İl başkanımız, ibb başkanımız yargılandı. Bir yılı mahkemelerde geçirdik. Bu bir adaylık açıklaması değil. Sadece dosyamı teslim etmeye geldim. . Ama ine de burdasınız. İyi ki burdasınız.

2019 da sahada şunu gördüm. Adaylar bir daha sahaya gelmiyor. Siz de kazanamazsınız gelmezseniz diyorlar. Ben onu tersine çevirmek istedim. Yorulmadım,  kızmadım, acıkmadım, uykum gelmedi.  Üzülmedim, çalışmadım. Sizlerle birlikte, ilçe ile birlikte çalşıtınm. Gitememiz gereken her yerde en önde oldum.  2024 te Eyüpsultan’da başkanlığı kazanacağıma inanıyorum. Bunun için aday adayı oluyorum.

Temayül yoklaması olmasını çok istiyorum. Örgütün kabullenemediği bir belediye başkanı olmak istemem . Ben örgütümüzün  sağduyusuna ve dirayetine güveniyor ve inanıyorum. Kendimizi örgütümüze teslim ediyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi