Deva Partisi  Esenyurt İlçe Başkanlığı ilçede demokrasi ve özgürlük yürüyüşü yaptı. Yürüyüşe Genel Başkan Yardımcıları; Mehmet Emin Ekmen, İdris Şahin’de katıldığı yürüyüş coşkulu bir  şekilde gerçekleştirildi.

Ekmen: Bu ülke kabustan uyanacak

Etkinlikte konuşan; Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Genel Başkan Ali Babacan’ın bir çok ilde mitingde yaptığını hatırlatarak, “Bu ülkede Siirt’te halay çekip, Trabzon’da horon tepecek kaç parti var. Bu ülkede Siirt’in, Trabzon’un emekçilerini meydana taşıyabilecek kaç parti var. Deva Partisi var.  Deva Partisi 282 bin 922 üyesiyle, teşkilatlarıyla geliyor. İnşallan ülke bu kabustan uyanacak, Bu güzel kortej Türkiye’de örnek olsun. ” dedi.

Şahin: Bu iktidara dur demenin vakti geldi

Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin de yaptığı konuşmada şunları söyledi.  ‘Türkiye’nin çok farklı yerlerinden ekmek mücadelesi için buralara gelen Esenyurtlular.  Gençlerimiz ne diyor. Özgür basın susturulamaz. Şimdi mecliste bir sansür yasası var. Sosyal medyaya dur demek için, özgür basını susturmak isteyen iktidar var. Bu sansürcü iktidara dur demeye hazırmıyız?  Bu milletin sosyal medyasına ve ekmeğe dokunmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Bugün Esenyurt’ta muhteşem bir gün yaşıyoruz. Burada bu iktidara dur demenin vaktinin geldiğini görüyoruz.”

Kahriman: Her kışın baharı, her  gecenin bir neharı vardır

DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman ise, etkinlige yoğun katılım gösteren Esenyurt halkına teşekkür ederek yürüyüşle ilgili şu bilgileri paylaştı:

Her kışın bir baharı,

Her gecenin bir neharı vardır.

Güneşli  bir güne merhaba sevgili Esenyurtlu hemşerilerim!

Esenyurt'ta Demokrasi ve özgürlük rüzgarı var, sevgi var, kardeşlik var.

Biriz, birlikteyiz, AYAKTAYIZ!

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcılarımız Sn. Mehmet Emin Ekmen ve Sn. İdris Şahin'in katılımı ile meşru tüm haklarımızı korumak, yaşanılabilir bir Türkiye'yi gençlerimize emanet etmek, demokrasi, özgürlük ve adalet için biraraya geldik. Teşekkürler Esenyurt”