Erhan KIZILYAR

AK Parti Silivri Teşkilat Buluşması’nda sahneye çıkan tüm konuşmacılar; Silivri Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Volkan Yılmaz ile İBB Cumhur İttifakı Adayı Murat Kurum’a destek açıklamaları yaptı.  

Palmiye Düğün Salonu’nda coşkulu bir şekilde gerçekleştirilen Teşkilat Buluşmasına; AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve eski Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Milletvekili Seda Gören Bölük, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Yusuf, Silivri Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın,  Silivri Belediye eski Başkanı Hüseyin Turan, Çanta eski Belediye Başkanı Tahir Sert, Ak Parti Silivri eski İlçe Başkanları Rıfat Kutlu ve Mutlu Bozoğlu, Silivri Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Pamuk: İstanbul’da Kurum Silivri’de Yılmaz’ı başkan yapacağız

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk toplantıda yaptığı konuşmada; İstanbul’da Murat Kurum, Silivri’de de Volkan Yılmaz’ı başkan yapacaklarını söyledi. Pamuk,”  Biz büyük Ak Parti ailesiyiz. Çeyrek asırdır el ele vererek- birlik olarak güçlendik. Allah birliğimize zeval vermesin. İstanbul beş senedir 31 Mart’ı sabırsızlıkla bekliyor. İstanbul yeniden güzel günlere Murat Kurum başkanımızla kavuşacak. İstanbul’un muradı yerine gelecek. Silivri’de de Volkan Yılmaz başkanımızı yeniden başkan yapacağız.” dedi.

Yusuf: Silivri’de emanete sahip çıkacağız

Toplantıda konuşan Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Yusuf ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Volkan Yılmaz’ı kendilerine emanet ettiğini hatırlatarak, “Emanete nasıl sahip çıkılacağını  sizlere hatırlatmama gerek yok” diyerek ‘Atalarımızın dedelerimizin kendilerine emanet edilene nasıl sahip çıktıklarını biliyoruz. Volkan Yılmaz’a sonuna kadar sahip çıkacağız.Yine İstanbul’da Murat Kurum başkanımızı koltuğa oturtarak Fetret Devri’ne son vereceğiz’ şeklinde konuştu.

Yılmaz Silivri’ye efendi değil hizmetkar olduk

Toplantıda konuşan Silivri Belediye Başkanı  Volkan Yılmaz,  ilk günden beri kendisiyle birlikte Silivri’ye hizmet için yürüyen tüm dava arkadaşlarına teşekkür ederek başladı. Silivri’de Cumhur İttifakının; “ Gönül ititfakı -hizmet ititfakı –eser ititfakı” anlayışıyla başarılı bir dönem geçirdiğini vurgulayan Yılmaz şöyle konuştu: “Cekler-caklar gitti. Eserler ve gönül belediyeciliği Silivri ile buluştu. Çıktığımız yolda sizin yüzünüzü kızartacak, başınızı eğdirecek bir işe imza atmadık. Hep dimdik, hen onurlu şekilde kimseye diklenmeden ama dik durarak bu yolculuğumuzda Silivri’ye efendi değil hizmetkar olduk.

Silivri Silivri olalı böyle güzel bir seçim yaşamayacak

2004 yılında da Sayın Cumhurbaşakınnız ve Sayın Genel Başkanımız tarafından  sizlere emanet edildim.  Size emanetim ve sizlerle birlikte bu ipi gögüsleyeceğiz. Hiç şüpheniz olmasın. Silivri Silivri olalı böyle bir güzel seçim yaşamayacak. Yüzler gülecek. Kaybedeni olmayan, kazananı olan  herkesin mutlu olduğu herkesin kazandığı bir seçimi hep birlikte yaşayacağız.  
Cumhur ititfakının; ruhunu, anlamını özümsemek, asla kişisel menfatlerimizi ititfakının önüne taşımamak gayemiz olacak. Ben nefsimi kenara bıraktım. Ben Sayın Cumhurbaşkanımız gibi Sayın Genel Başkanımız gibi Cumhur ittifakına inanmış,  İttifakı içselleştirmiş bir arkadaşınız, bir kardeşiniz olarak büyük fotoğrafa bakarak,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin ikinci yüzyılını; Türk Yüzyılı, Türkiye Yüzyılı yapma ülküsünde yol arkadaşınız olacağım. Sizlerle beraber yürüyeceğim.

Cumhur İtitfakında; Vatan, millet, bayrak, devlet ve insan var

2016 Hain darbe girişimi. Cumhur İttifakının kurulduğu gece o gecedir.  Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin;  ‘kayıtsız- şartsız hükümetin arkasındayız devletimizin yanındayız’ diyerek  Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durduğu gün cumhur ititfakının kurulduğu gündür.  Cumhur ittifakında koltuk yok. Milletvekili sıralaması yok, belediye başkanlığı adaylığı yok. Belediye meclis üyeliği sıralaması yok. Cumhur İttifakında ; Vatan var, bayrak var, millet var,  devlet var, insan var. Bizi biz yapan değerler var. Hepimizin sorumluluğu büyük.  Sen ben kavgası bir yana; Biz  dünya beşten büyüktür diyerek bir paradigmayı yerle bir eden, önce ülkem ve milletim sonra parti diyen liderlerimizin izdüşümü olarak durmak zorundayız. İşimiz çok kolay. Kolay etmek için tek şeye ihtiyacımız. 42 gün gece uyumadan gündüz yorulmadan yollara düşmek. Sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmamak.

Silivri’de de İstanbul’da da seçimi alacağız

İstanbul deyince herkesin tüyleri diken diken oluyor. Sevgili Peygamberimizin dilinden dökülen hadisinde, “İstanbul feth olunacaktır. Feth eden komutan ne güzel komutan, feth eden askerler ne kutlu askerler’ sözleri kulaklarımızdan çıkmamalıdır. İstanbul fetih ruhunu içselleştirmiş bir yönetim tarafından yönetilmeli. İstanbul’u burada bir saat anlatabilirim. Unutulan İstanbul. İstanbul u bir arabaya benzetelim. İstanbul’un öntakımından ses geliyor. Difrensayilden şanzımandan ses geliyor. Araba çalışmıyor. İstanbul artık ehline ;  gönül , eser belediyeciliğini şiar edinen Cumhur İttifakına geçmeli. İstanbul muradına ermeli. Ayrıştırmadan, bölmeden, parcçalamadan canla başla çalışarak kazanacağımıza adım-soyadım gibi eminim. Birliğin gücüyle, canla başla yeniden  İstanbul demeye Murat Kurum demeye var mıyız arkadaşlar? Silivri’de rekor bir oyla yeniden Cumhur İtitfakı demeye var mıyız? İstanbul tamam- Silivri tamam. Biz el ele oldukça, omuz omuza verdikçe Cumhurbaşkanlığı seçiminde yedi düvel bir araya geldi deviremedi. Silivri’de hiç tereddüdü olmayan hep birlikte bir kararlıkla bu seçimi alacağımıza İstanbul’u da muradına erdireceğimizi inancım- güvenim tamdır.

Kaynarca: Sefer bizden Zafer Allah’tan

Ak Parti MKY Üyesi Tülay Kaynarca’da konuşmasında salonda vefa olduğunu belirterek partillilerine teşekkür etti. İstanbul Adayı Murat Kurum’un projelerinin başında kentsel dönüşümün geldiğini hatırlatan Kaynarca; Kurum’un ve partisinin deprem sürecinde neler yaptığını anlattı. Depremin ilk gününden itibaren, ‘Maraş, Antep, Hatay’da vatandaşın yanında olduklarını’ söyleyen Kaynarca, ‘iyi ki o süreçte iktidarda Cumhur İttifakı varmışta vatandaşın yanında olundu’ diye konuştu.

Murat Kurum’un Türkiye’de başarılı işler yaptığını savunan Kaynarca, ‘Ülkede bunları yapan Kurum düşünün İstanbul’da neler Yapmaz’ dedi.  Her felakette kendisi başka yerde, kafası başka yerde bir kişiyle İstanbul’un yönetilemeyeceğini belirterek isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştiren Kaynarca, seldi yangında her felakette vatandaşın yardımına koştuklarını ve bir yıl içinde de deprem konutlarının teslim edilmeye başlandığına işaret etti.  “ İstanbul’da Murat Kurum Silivri’ye Volkan Yılmaz diyoruz’ diyerek konuşmasını sürdüren Kaynarca, “Biz sefere çıkacağız. Sefer bizden Zafer Allah’tan’ diyerek sözlerini tamamladı.

Gören Bölük: Yılmaz seçtireceğiz İstanbul’u Murat’ına erdireceğiz

Balcıoğlu'ndan Vali Gül'e ziyaret Balcıoğlu'ndan Vali Gül'e ziyaret

Toplantıda konuşan Ak Parti Milletvekili Seda Gören Bölük’te; istişare, vefa, birlik ve beraberliğin Ak Partililerin temel ilkesi olduğunu belirterek, ‘Burada da bunun bir örneğini görüyoruz. Cumhur İttifakı mensupları olarak İstanbul’da 39 ilçede bir mücadele veriyoruz. Muhalefetin iktidarda olduğu yerde insanlarımızın mutsuz olduğunu, yaşam kalitelerinin düştüğüne şahit oluyoruz. İstanbulluarın mutlu ve huzurlu bir hayat sürmesi temel amacımızdır. Seçimde burada birinci görev Silivri’de Cumhur İttifakı adayını yüksek oyla seçtireceğiz. İkinci görev İstanbul’u muradına erdirmektir.” Dedi.

Silivri Belediyesi’nde toplu fotoğraf

Ak Parti toplantısına katılan parti yöneticeleri daha sonra Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile birlikte Silivri Belediyesi’nde bir araya gelerek, Silivri ve İstanbul seçimine ilişkin değerlendirmelerde bulunup gördüş alışverişinde bulundular.