banner460
banner128

CHP’li Akbaş ve arkadaşları serbest

Büyük Ekoloji Mitingine katılmak üzere Ankara'ya yola çıkan ancak gözaltına alınan CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Murat Akbaş ve arkadaşları serbest bırakıldı.

Ankara’da yapılacak “Büyük Ekoloji Mitingi”ne katılmak üzere  İstanbul’dan  yürüyüşe başlayan  ancak gözaltına alınan  “Kaz Dağları İstanbul Dayanışması Gönüllüleri” serbest bırakıldı. Gözaltına alınanlar arasında bulunan CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Murat Akbaş,  “Başladığımız hiçbir işi yarım bırakmadık ve geri adım atmadık, sadece küçük bir mola oldu. Yoldaşlarımızdan, Partimizden ve halklarımızdan aldığımız güçle; Kazdağları nezdinde ülkemin peşkeş çekilen ve talan edilen tüm değerleri, doğası, insan hak ve özgürlükleri ve yeşili için Ankara yürüyüşümüz devam edecek. Tüm halkımızı güç vermeye davet ediyoruz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.