Silivri Belediyesi Selimpaşa halkının hizmetinde Silivri Belediyesi Selimpaşa halkının hizmetinde

CHP Parti Meclisi dün aldığı kararla Erhan Güzel’i Çatalca Belediye Başkan Adayı olarak belirledi. Güzel aldığı güzel haberi Çatalca halkıyla ve kamuoyuyla paylaşırken, Çatalca’nın 39 mahallesinde sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirti. Çatalca’nın şanlı tarihine yakışan bir belediye başkanı olmak için çalışacağını ve ilçeyi güzel günlere taşıyacağını  vurgulayan Güzel, daha adil ve üreten bir Çatalca vaad etti.

Güzel’in ilk açıklaması şöyle:

Hayatımın en gurur verici gününü yaşıyorum. Bu sevinci, bu onuru sizinle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Öncelikle bize güvenerek,  bizi bu onurlu göreve layık gören, saygıdeğer Genel Başkanımız Özgür  Özel’e ve Parti Meclisi üyelerimize;  2009 yılında Çatalca’da başlayan belediyecilik tecrübeme ilave olarak,  2019 yılında İstanbul için hizmete başlayan ve 4.5 yıl yılmadan yorulmadan ortaya koyduğu hizmet maratonunda bize de yol arkadaşı olma şansı tanıyan İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ederim. En büyük teşekkürü ise; beni hiç yalnız bırakmayan,  destekleriyle geçmişten bugüne  Çatalcamıza hizmet etme şansı veren siz değerli Çatalca aileme borçluyum.  

Şimdi Çatalca için yeni bir yola çıkma  yeni bir başlangıç yapmanın vaktidir. Çatalcanın zengin kültürüne, şanlı tarihine layık bir belediye başkanı olmak için, daha çok çalışma zamanı. Daha güzel yarınlar için şehri daha yaşanabilir daha adil bir yer yerine getirmek için;  planlı,  üreten kent bir kent Çatalca’yı daha güzel günlere taşıyacağız. Hiç kimseyi geride bırakmadan tüm hemşerilerimizle yan yana çalışarak, 39 mahallede sıkılmadık el, açılmadık çalınmadık  kapı bırakmayacağız. Çatalca çok daha fazlasını hak ediyor. Ailem bildiğim Çatalcamızı  sosyal demokrat belediyecilik anlaşıyı ile  buluşturmak için bu göreve hazırım. Rabbim bizi mahçup etmesin. Yolumuz açık olsun.

Editör: Haber Merkezi