banner460
banner128

Büyükçekmece'de şehitlere saygı

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nden şehitlerimize saygı

Büyükçekmece Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısının ilk oturumu belediye hizmet binasında Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün başkanlığında gerçekleşti.

Meclis toplantısı öncesinde önceki gün şehit olan askerlerimize rahmet ve başsağlığı dileyen Başkan Akgün, Meclis’i şehitlerimiz için saygı duruşuna davet etti.

 “Döktükleri kanda boğulacaklardır”

Son günlerdeki şehit haberlerine dikkat çeken Başkan Akgün sözlerine şu şekilde devam etti: “Bu ülke bu sınavdan çoktan geçmiş bir ülkedir. En büyük darbeyi Kurtuluş Savaşı öncesi Çanakkale’de muhteşem destanı yazarak bütün dünyaya göstermiştir. Emperyalizm ne kadar proje yaparsa yapsın bizim ve yüce Allah’ın da projesi var. O nedenle döktükleri kanda boğulacaklardır. Türk milletinin engin denizinden istifade etmiş olurlarsa bu kahpelikten vazgeçerler ama emperyalist güçlerin masa başında planladıkları oyunları taşeronları vasıtasıyla sahneye koyuyorlar. Türk askerine bu vatan, devlet, bayrak ve din için göğsünü siper etmeye devam edecek. Bugüne kadar bu vatan ve millet için ne kadar şehidimiz olmuşsa başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bütün vatan şehitlerimiz, en son dün toprağa düşen şehitlerimize rahmet diliyorum.”

Ramazan ayının hayırlı olması temennisinde de bulunan Başkan Akgün, “Sevginin, kardeşliğin ve dostluğun yoğun yaşandığı bu güzel Ramazan ayının ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Allah’tan diliyorum” dedi.

İdris Doğan Ak Parti’den istifa etti

Gündem dışı konuşmaların ardından Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı birinci oturumunda yer alan gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantısında Ak Parti’den istifa ederek MHP’de meclis üyeliğini sürdürecek olan İdris Doğnan’ın yerine Hukuk Komisyonu üyeliğine Ak Parti’den Sami Sertadım seçildi.

Mayıs ayı meclis toplantısı ikinci oturumu 9 Mayıs Perşembe günü saat 11.00’da Belediye Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.