banner460
banner128

Büyükçekmece  protokolü iftarda buluştu

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün her yıl olduğu gibi geleneği bu yıl da bozmayarak Büyükçekmece protokolü ile iftar sofrasında buluştu.  

İlçe yöneticileri, siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşu yöneticileri ve mahalle muhtarları Büyükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği “Geleneksel Protokol İftarı”na katılarak oruçlarını açtı.

“Büyükçekmece ailemin huzuru her şeyden önemlidir”

İlçe yöneticileriyle birlikte orucunu açan Başkan Dr. Hasan Akgün, “Yüce Allah bu birlik ve beraberliğimizi her zaman sağlasın. Hep birlikte mutluluk şehri Büyükçekmece’yi yönetiyoruz. Bu güzel Ramazan gününde orucumuzu birlikte açmak beni canı gönülden mutlu etti. Ramazan ayı paylaşma ayıdır. Bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi tüm ailelerimizin yanında olalım. Büyükçekmece ailemiz huzuru her şeyden önemlidir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.