banner460
banner128

Büyükçekmece Göl çevresine bisiklet yolu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Gölü’nün tüm çevresini dolaşacak bir bisiklet yolu yapacaklarını açıkladı.

Başkan İmamoğlu katıldığı bir programda yaptığı açıklamada,  “İstanbul’da bisiklet alışkanlığının artması ile ilgili yoğun çaba içindeyiz. Bazı hatlar düzenliyoruz. Örneğin İncirli Caddesi. Örneğin Bağdat Caddesi. Böyle ana artaller, geniş caddeler, uzun caddeler  düzenliyoruz.  Buralara bisiklet yolu koymaya özen gösteriyoruz. Nasıl kavga var inanamazsınız.  Yani buraya bisiklet yolu koymayın. Burası bizim otopark yerimiz.  Yolların kenarına park etmeyi tercih eden vatandaş bisiklet yolu istemiyor.  Ciddi bisiklet yolları kazandırdık İstanbul’a. Bir de şu anda  bisiklet rotaları diye çalışmalarımız İstanbul ile ilgili.  Büyükçekmece Gölü’nün tüm çevresini gezecek bir bisiklet rotası çalışması yapıyoruz. İnşaatına başlayacağız."dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ekrem ImamoğluHasan Akgün
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.