"CHP değişirse Türkiye değişir' diyerek değişim hareketine büyük destek veren Doruk Bulut, şimdi de Silivri'de yerel iktidarı değiştirmek için yola çıktı. 

CHP’li Doruk Bulut Silivri Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.  Eşi ve oğluyla Silivri İlçe Binasına gelen Bulut, burada ‘Sade tören istemesine rağmen” kalabalık bir partili tarafından karşılandı.

Başvurusu belgesini İlçe Başkanı İbrahim Kömür’e teslim eden Bulut, daha sonra ilçe yönetimi ve katılımcılara teşekür ederek şöyle konuştu. “Silvri doğan, silivri büyüyen, silivri’ye hizmet eden, CHP’nin öz evladı olarak kaqşrşınıza çıkmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Rumeli göiçmeni bir aileninini 3. Kuşak ferdi olarak Silivrig de doğdum. İstanbul Üniversitesi makina bölümünü bitirdim. Çiftçi bir ailenin öğretmen bir anne ve babanın evmadı olarak ailemizin toprağa ilgisinden çitçiliğe yöneldim. Şimdi çiftçiliğin yanında özel bir şirkette üst düzey yönetci olarak hayatımı sürdürüdyorum. Evli ve bir çocuk babasıyım.

Değişime destek

Siyasi hayatıma bir çift mavi gözün hayal ettiği Türkiye’de benim izim de olmalı diyerek 2003 yılında CHP’mize üye olarak başladım. Kurucu Genel başkanımız Gazi mustafa Kemal Atatürk’ün ‘İki büyük eserimden biri dediği CHP’de üyle olduğum günden beri bir çok görevler aldım. Gençlerin siyasette yeri var diyerek Değirmenköy Belde Başkanlığı, Silivri ve İBB Meclis üyeliği gibi giörevlered bulundum. Son olarak son kurultayda Silivri Örgütünün bir delegesi olarak,  örgümüzün,  sokağın, esnafın, gençlerin, kadınların, kısacası umutsuzluğa tüm Türkiye’nin değişim talebi için “CHP değişirse Türkiye değişir”  diyerek Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve İBB Başkanımız Sayın  Ekrem İmamoğlu’nun koyudğu;  2024 ve 2028  seçimlerindeki iktidar hedefi için Ankara’da vargücümle çalıştım. Şimdi sizlerle birlikte yeni bir yol yürüyeceğiz.

Güçlü Silivri’ye birlikte yaratacağız

Dünya Dans Günü’nde  Büyükçekmece’de buluştular Dünya Dans Günü’nde Büyükçekmece’de buluştular

Hayalini kuduğumuz güçlü bir silivri için, bu topraklara sahip çıkmak büyük bir yola çıkıyoruz. 81 ilden vatadaşımızın yaşadığı silivri için yeni ve güzel bir ilçenin kapılarını açıyoruz.

Yeniden iktidarı almak için kararlı bir çaba içinde olacağız. Silivrinin geleceği için yapacağımız çalışmalarda hemşehrilerimiz sürecin  devamlı içinde olacak. Yerel yönetim kararlarımızı ilçenin her kesiminin beklentilerini göz önünde bulundurarak alacağız. Silivrinin ihtiyaclarını bilen kadrolarıyla çalışan katılımcı bir yönetimi birlikte inşa edeceğiz. Tarım topraklarımıza sahip çıkacağız. Üretimi üreticiyi destekleyeceek teşvik edeceğiz. Bu topraklarda alınteriyle üretilecek ürünlerini katma değere dönüştürülmesini sağlayacağız. Turizm potansiyeli güçlü silivrinin;  denizini, kıyılarını, ormanlarını tanıtacağız. Avrupa kıyısında silivrinin turizim hedeflerini geliştireceğiz. Bunu köy köy kasaba kasaba anlatacağız.  Dinamik, pratik, üreten, güçlü, katılımcı, yeşil çevreci bir belediye olacağız. Hızlı hareket eden, herkesle başırık kararlı bir belediyeyi sizlerde kuracağız. Çözüm odaklı, halk odaklı bir belediye için yola çıkıyoruz.  Silivriyi yeni aşam alanları, modernm alarılya buluşturacağız. Amatör spor kulüpleri ve gözbebeiğmizi silivrispor a hak ettiği desteği sonuna kadar vereceğiz. Gençlerimiz ile sürekli buluşup onlarla Silivri’nin geleceğini kuracağız. Eğitime, kadınlara destek vereceğiz. Kültür ve Sanata destek vereceğiz. Vatandaşa kucak açan, veren elin alan eli görmediği bir belediyeyi hep beraber kuracağız.

Silivri’nin her yanına el atacağız

Ulaşımda yeni bir bakışla trafik çözümleri anlatacağız. Otopark çözümeleri,  deprem riskine karşı depreme dayanıklı ilçe için hep birlikte çalışacağız. Tek hedefimiz çocuklarımızın geleceği için sonuna kadar birlikte mücadele edeceğiz. Silivrinin ; köyleri, beldeleri,  sokakları, meydanları, cadedeleri bizim. Milletimizle bulaşacağız. Hayallerimizi, Hedeflerimizi anlatacağız.  Güçli  bir silivri için birlikte çalışacağız. Bu duygularla genel başkanımız  Sayın Özgür Özel önderliğinde 2024 yerel seçimlerinde Silivri Belediye Başkanlığına aday olduğumu ilan ediyorum.

İstanbul İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun  2024 yerel seçimleri için hedef olarak koyduğu ilçelerin alınması hedefinin gerçekleşmesi, Silivri Belediyesinin alınması için  kendimi önce Allaha, sonra örgütüme sizlere emanet ediyorum. Yolumuz açık olsun Silivri.”