banner460
banner128

Biz dünya gençlerinin geleceği...

İsimleri ve ülkelerinin neresi olduğu çok önemli mi ? Sonuç olarak biz’ ler Dünya gençliğiyiyiz. Bilgilerimizle , enerjimiz ve almış olduğumuz eğitimimizle ; bu gezegeni müthiş güzel ve yaşanır , yaşatılır bir hale getirmek istiyoruz.

Yok savaşlar , yok göç ve istilalar bize engel olmamalı. İstemiyoruz önümüze Dünya kadar set ve barajlar koyulmasını. Bizler genciz ve olmazsa olmazımız her alanda çok beğenilebilecek ve alkışları hak edecek eserler vermek istiyoruz. Tek isteğimiz önümüzün yani geleceğimizin açık olması ve bizleri siyasetlerine alet etmemeleri , konusu bile olmak istemiyoruz.

Zamanlar geçiyor çok çabuk büyüdük. Artık kendimizi pozitif ve bilimin ışığı altında ispat etmek ve bu içinde yaşamakta olduğumuz gezegen de ; yararlı olmak istiyoruz.

Bu gidişle korkarım ki zamanla biz yosunlaşıp pasif bir ruhla adeta donmak ve işe yaramaz hale geliriz işte bu yüzden tam zamanında ve istenilen şekilde yine Dünya gençliği olarak Dünyamıza gerçekten çok yararlı olmak istiyoruz. Dil’lerimiz , Din’lerimiz , Irk ve ten rengimiz ne olursa olsun ; ortak paydamız bizlere verilen emek ve değerin boşa gitmesini hiç de istemiyoruz.

Bilindiği üzere filelerin sultanları olan ablalarımız al bayrağımızı yükseltiler.Milletçe onur duyduk olimpiyat ve diğer başarıyla aldıkları şampiyonluk madalyalarıyla. Gençlere maddi manevi destek verilirse , biz gençlerin başarılarına herkes şahit olacaktır. Zamanla bizlerle gurur duyacaksınız değerli büyüklerimiz ve milletimiz.

Selam ve saygılarımı iletiyorum sizlere efendim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.