banner460
banner128

Bek’ten birlik-dirlik, sevgi –saygı mesajı

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek,  bayram nedeniyle yayımladığı mesajında, kurban bayramının, yeniden birliğin, dirliğin, sevgi ve saygının ekilmesine vesile olması dileğinde bulundu. Bek’in mesajı şöyle :

“Milletçe sevinçlerimizin arttığı, kardeşlik duygularının birlik ve beraberliğimizin pekiştiği milli duygularımızın arttığı, bir kurban bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 Dini bayramlarımız, Yüce dinimiz İslam’ın emrettiği gibi; dargınların barıştığı, yoksulların korunup kollandığı ,dayanışmanın en güzel yapıldığı bir zamandır. Kurban Bayramı'nın, dünyamızda evrensel barışa, esenliğe ve huzura katkı sağlaması en büyük dileğimizdir. Bu nedenle, içtenlikle kutlayacağımız kurban bayramının, yeniden birliğin, dirliğin, sevgi ve saygının ekilmesi dileği ile başta Silivri'li hemşerilerim olmak üzere tüm müslüman aleminin Kurban bayramını kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.