banner460
banner128

Barış Manço  anıldı

Şarkıcı Murat Mermer’in sunduğu programa Mavi Işıklar Grubu’nun kurucusu ve gitaristi Çetin Yavuzdoğan da katıldı. Büyükçekmece Kervansaray-Kurşunluhan’da gerçekleşen Barış Manço’yu anma etkinliğine katılım oldukça yoğun oldu.

1988-1998 yılları arasında yayınlanan ve Türkiye’de çok büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Barış Manço’nun çocuklarla söyleşi yaptığı  ‘’Adam Olacak Çocuk’’  programı Murat Mermer’in moderatörlüğünde Büyükçekmece’de gerçekleşti. Programa katılan çocuklar sorulan sorulara cevap vererek şarkılar eşliğinde dans etti. Sahnede Barış Manço’nun "10 PUAN 10 PUAN 10 PUAN", "Dişlerini fırçala, ıspanağını ye, arabada arka koltukta otur, teybin kırmızı kayıt düğmesine basma" gibi sözlerinin yer alması da hafızalarda Barış Manço’yu yaşattı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.