CHP Silivri’de İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu Başkan Aday Adayı oldu. "2019'da yarım kalan şarkımızı hep birlikte yeniden söyleyeceğiz' diyen  Balcıoğlu'nun aday adaylığı açıklamasına; CHP'nin beş eski ilçe başkanı yanı sıra, üç belediye başkan aday adayı da katılarak birlik beraberlik gösterisi yaptılar.

2019 yılında Cumhur İttifakı’ndan MHP’li Volkan Yılmaz’a karşı belediye seçimlerini kaybeden Silivri CHP Örgütü’nde haraketli bir aday adaylığı dönemi yaşanıyor.  CHP’de ilk aday İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu oldu.

Eşi ve iki çocuğu ile ilçe binasında gelen Bora Balcıoğlu çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu bir grubun meşaleli gösterisiyle karşılandı. Çok sayıda partilinin katıldığı aday adaylığı açıklamasında konuşan Balcıoğlu, 2019’da kaybettikleri belediyeyi hep birlikte el ele vererek yeniden kazanacaklarını söyledi.

Heyecanlı ama daha kararlı daha tecrübeli olduğunu  ifade den Bora Balcıoğlu, heyecanını gösterilen ilgi ve bağladı tüm katılımcılara teşekkür etti.

Avcılar'da toplu ulaşım masaya yatırıldı Avcılar'da toplu ulaşım masaya yatırıldı

Balcıoğlu,Türkiye Cumhuriyetinin kurulduğu ilk yıllardan itibaren  Silivri’de 25 belediye başkanının görev yaptığını hatırlatarak, vefat edenleri rahmet hayatta olanları saygı ve hürmetle andı. Daha sonra  Özgür Özel nezdinde partisi CHP'ye,  ilçe Başkanı İbrahim Kömür nezdinde Silivri parti örgütüne; annesi, eşi, çocuklarına; kendisine inanarak güvenerek birlikte yol yürüyen partilileri ve arkadaşlarına teşekür eden Balcıoğlu;  Silivri’de doğduğunu, Silivri’de büyüdüğünü, Silivri’de yaşadığını,  çocuklarını da Silivri’de büyüteceğini ve vatanaa millete kazandıracağını söyledi.

Silivri’ye vefa borcu

Silivri’ye bir vefa borcu olduğunu; Seymen’de, Gazitepe’de , Alibey’de ve Silivrispor da futbol takımlarında futbol oynadığını, Silivri ADD’nin kurucu kurulunda yer aldığını hatırlatan Balcıoğlu; üniversite yılllarından itibaren siyasi görevler aldığını, belediye başkan yardımcılığı, ibb belediye meclis üyeliği yaptığını ve topluma yaptığı hizmetlere dikkat çekti.

“Yarım kalan şarkıyı birlikte söyleyeceğiz”

Balcıoğlu, 2019’da yarım kalan şarkıyı hep birlikte söylemek ve Silivri’nin çocuklarını daha yaşanılası bir Silivri bırakmak için aday adayı olduğunu ifade etti. Bu hedef doğrultusunda güçlü ama demokraütik, aktif ama denetlenen, cesur ama şeffaf bir liderlik vaat eden Balcıoğlu, tüm Silivrililere eşit bir hizmet vaat etti. Yıkmak için değil daha iyisini yapmak için aday olduğunu ifade ederek konuşmasını sürdüren Balcıoğlu, kadınlar başta olmak üzere Silivri’yi birlikte yöneteceğini, gençlere sinema ve kültür merkezleri,  herkesimden her siyasi görüşten insana samimiyetle dokunan, ayrıştırıcı olmayan bir yönetim vaat etti.

“İstanbul’da İmamoğlu, Silivri’de Balcıoğlu”

Gazi Mustafa Kemal’in ilkelerine gönülden bağlı bir insan olarak silivri Belediye Başkanlığına aday olduğunu, umudun kaybedilmemesini  vurgulayan Balcıoğlu sözlerini, ‘İstanbul’da İmamoğlu, Silivri’de Balcıoğlu’ sloganıyla tamamladı.

CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür ‘de Bora Balcıoğlu ve katılımcılara teşekkür ederek, başarılar diledi.

İlçe Başkanları ve aday adayları birlikteliği

Balcıoğlu’nun adaylık açıklamasına; CHP ilçe eski başkanları; Mümin Tuğlu, Erdoğan Ataç, Suna Göçengil, Muharrem Aydoğan, Abdullah Yıldırım, Belediye Başkan Aday Adayları; Doruk Bulut, Melih Yıldız, Dilek Yetkin, Belediye Meclis üyesi aday adayları, eski belediye meclis üyeleri,  Silivrispor eski Başkanı Akgün Duru, Silivri Sanayii Başkanı Ercan Çalışkan, ve çok sayıda partili katıldı.  

Editör: Haber Merkezi