banner460
banner128

Bakırköy'de havai fişek kullanımı yasaklandı

Sakarya'daki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından CHP'li Bakırköy Belediyesi havai fişek kullanımını yasakladı.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, havai fişek kullanımının yasaklanması için Belediye Meclisi’ne teklif verdiklerini ifade etti.

Bakırköy Belediye Meclis Temmuz ayı 2'nci oturumunda, Bakırköy Belediye Başkanlık teklifi CHP -AK PARTİ-MHP üyelerin oybirliği ile geçti. Teklifin oy birliği ile kabul edildiğini duyuran Kerimoğlu şu açıklamayı yaptı: “Her canlının yaşam hakkına saygılı olmayı ilke edindiğimiz Bakırköyümüzde, çevreye ve insana da zararı ortada olan havai fişeklerin kullanımını yasaklayan teklifi Bakırköy Belediye Meclisimizde oy birliği ile kabul eden tüm siyasi parti meclis üyelerine teşekkür ederim

Anahtar Kelimeler:
Bülent Kerimoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.