Avcılar Belediyesi ile Belediye-İŞ Sendikası anlaştı, grev başlamadan sona erdi.

Avcılar’da bir süredir devam eden ve anlaşma sağlananaması üzerine grev kararının alındığı ve greve çıkıldığı gün yapılan görüşmelerle anlaşma sağlanda ve grev de başlamadan bitmiş oldu. Belediye Başkanı Turan Hançerli ve Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Zeren, anlaşmayı yaptıkları paylaşımlarla duyurdular.

Turan Hançerli: Uzattığımız Elimiz Sıkıldı

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ‘Uzattığımız el sıkıldı’ başlığıyla paylaştığı duyuruda, “Bu gece 02:05'te 1181 çalışma arkadaşımı ilgilendiren Toplu İş Sözleşmemizi imzaladık. İstanbul’un en iyi sözleşmelerinden birine imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu mutlu anda bizlerle olan Siyasi Parti İlçe Başkanlarımıza, Muhtarlarımıza, STK Başkanlarımıza, Belediyemizin Değerli Yöneticilerine, Meclis Üyelerimize, SODEMSEN ve Belediye-İş Sendikası yetkililerine teşekkür ediyorum.

Avcılarımıza, Avcılarlı komşularımıza ve değerli çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun.” Dedi.

Bülent Zeren: Emeği geçenlere teşekkürler

Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Zeren’de anlaşmanın sağlanmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Zeren’in açıklaması şöyle:

“Belediyemiz ile yetkili Sendika arasında yapılan görüşmeler sonuca ulaştı, emekçilerimiz ile sözleşme imzalandı, bu gece itibariyle Grev bitti. Sürecin olumlu sonuçlanması Avcılar adına hepimizi çok mutlu etti. Hayırlı olsun.

Bu süreçte ki özverili çalışmaları, katkıları ve emekten yana tavırları için;

Belediye Başkanımız Turan Hançerli’ye,

Belediye İş Genel Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul’a, şube Başkanı Savaş Doğan’a,

Millet İttifakı ortağımız İyi Parti İlçe Başkanı Serkan Yalım’a,

Siyasi parti temsilcilerine, STK temsilcilerine, kanaat önderlerine, duyarlı Avcılar halkına teşekkür ederiz.

Ayrıca sürecin başından beri sağduyulu davranarak, Belediyemiz ve Sendika arasında sürekli diyalog kuran, partimizin her kademesinde ki kurullarını çalıştırarak sürece çok değerli katkılar sunan İlçe Başkanımız Erdal Nas’a, Meclis grubumuza, İlçe örgütümüze teşekkür ederiz.

Ve en önemlisi Avcılar’a hizmet için çalışan emekçi kardeşlerimize teşekkür ederiz.

Şimdi kaldığımız yerden hep birlikte Avcılar’a her zamankinden çok hizmet etme zamanı.”