İstanbul Avcılar’da CHP Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara rakibine fark atarak seçimleri kazandı ve yeni başkan seçildi.

CHP kalesinde Çaykara ile de zafere ulaştı

Büyükçekmece kurban bayramına hazır! Büyükçekmece kurban bayramına hazır!

İstanbul ‘un Avcılar İlçesi’nde CHP adayını değiştirse de seçimleri kaybetmiyor. Bu kez de seçim öncesi mevcut Başkan Turan Hançerli yerine partinin genç isimlerinden Utku Caner Çaykara’yı aday gösteren parti Çaykara ile de zafere ulaşarak seçimi aldı.  Çaykara oyların yüzde 53,23’ünü alırken, rakibi Cumhur İttifakı adayı Abdullah Küçükoğlu ise yüzde 38,28’de kaldı.

Çaykara: Durmadan yorulmadan çalışacağız

Avcılar’da seçim sonuçları netleşir netleşmez sokaklara çıkarak sevinç gösterileri yapan halka hitap eden Çaykara, ‘durmadan, yorulmadan çalışma sözü’ verdi.

Çaykara’nın mesajı şöyle:

“Birlikte başardık! Avcılar’da söz verdiğimiz gibi rekor oyla kazandık. Bu akşam beni yalnız bırakmayan tüm komşularıma teşekkür ederim. Desteğinizden aldığım güçle, önümüzdeki beş yıl boyunca bu kente durmadan ve yorulmadan hizmet edeceğim. Avcılar’ı hep birlikte yaşamın merkezi yapacağız. Avcılar’da Kazandık! İstanbul’da Kazandık! Türkiye’de Kazandık!

Erhan KIZILYAR 

Editör: Haber Merkezi